Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre kilic takas da basaksehire gidecek galiba dünkü macda ne hikaye de gönderi olarak birsey paylasmamış instagramda normalde hep birseyler paylaşıyordu

Yalanci coban cikmis yine transfer doneminde piyasaya.Hala Ali Naci gibi herifleri takip edenler var Twitterda falan ilginc.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onlar olumlu havayı dağıtmak isteyen insanlar .Hayata hem olumsuz tarafından bakan intihara meyilli mutsuzlukla beslenen kişiler yada paso olumsuz haber paylaşan febeliler bence başka bir nedeni yok

fransızlar demedi mi mısırlılar komisyon istiyor diye
zaten tek taliptik bizimkiler o parayı vermemiştir. transferin son günlerinde bitebilir o transfer

neden hala kap yok
images%20(2)%20(3).webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mohamed ve halil benzer tarzda oyunculara benzemiyordu ki nasıl alternatif Halil olabiliyor. Neyse olmazsa diagne babel halil sabrederiz.
Ben Halılın dırek dıagnenın yerıne alındıgını dusunmuyorum forvet yetersızlıgınden alındıgını dusunuyorum Dıagne gıderse yerıne mutlaka baska bırı gelır

Varlığından daha iki hafta once haberdar oldugunuz bir herifin transferinin yatmasına üzülmeyin yaw.
Bence üzülenler muhammed transferine üzülmüyor yerine alındığı düşünülen ingiltere championshipde oynayan ne idiğü belirsiz alanyasporun bile almadığı bir oyuncuyu aldıkları için böyle tepki veriyorlar.Halil dervişoğlu kimdir nedir bizim ali yavuz kol halil dervişoğlu kadar oynıyamıyorsa neden kadroda tutuluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt