Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20.00 , 20.45
gibi saatlerde de açıkladığımız çok oldu sanki

KAP mı bekliyorduk zaten? Onyekuru gelince onun görüşmeler başlandı KAP'ı gelir yarın. Ondan önce de Halil bildirilir. Bu hafta bu iki isimle kapanır. İrfan'ı alabildiysek bile Süper Kupa maçında Trabzonspor'a karşı forma giyer öyle gelir. :red:

Yönetimin daha 19:05 romantizmi yapacak yüzü var mı ya imzalayan direk kamp kadrosuna.

Ocakbaşı duyumu doğru galiba. Oğulcan ile birliktelermiş. :asd: 🔥

1611245493864.webp

EcGDlL-XkAIwLpm

Aile her şeydir. Aile, her şeydir… Ailen yanında değilse sıfırsın, yoksun. Hiç kimsesin. Ailen arkanda değilse, hiçbir şeysin. Onlar senin ellerin. Bak; kolların, bacakların. Onlar vurur tekmeyi, tetiği onlar çeker; sen sanırsın ben çektim, ben vurdum. Ailen korur seni gerektiğinde. Sen de aileni korursun. Bunu en iyi sen bilirsin. Aile her şeydir.

Gel aslan parçası gel çok özledik :love:

The God father filminden galiba

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EcGDlL-XkAIwLpm

Aile her şeydir. Aile, her şeydir… Ailen yanında değilse sıfırsın, yoksun. Hiç kimsesin. Ailen arkanda değilse, hiçbir şeysin. Onlar senin ellerin. Bak; kolların, bacakların. Onlar vurur tekmeyi, tetiği onlar çeker; sen sanırsın ben çektim, ben vurdum. Ailen korur seni gerektiğinde. Sen de aileni korursun. Bunu en iyi sen bilirsin. Aile her şeydir.

Gel aslan parçası gel çok özledik :love:
Çukur, Idris bey

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt