Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Sıkıntı o zaten, 6 ay oynat sonra gitsin adam.O şekil olursa saçma bir hamle olur katılıyorum.
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntı o zaten, 6 ay oynat sonra gitsin adam.O şekil olursa saçma bir hamle olur katılıyorum.
O muhabir degilki ali kocun parali kalemi ilk haberi ona servis ediyorlar oda trnasfer garanti olmadan yazmiyor yonetimin tasmali calisanibizim.Galatasaray muhabirlerinin alayını toplayıp 10 ile çarpsan şu febenin transfer haberlerini veren bir lavuk vardı adını unuttum o.etmez.
42. TransferSatin alma opsiyonu yoksa niye aliyoruz yav aptal misiniz
Onyekuru ve halilin maliyeti toplasan 1-2 milyon euro,sana katılıyorum asıl mesele irfan ve 9 numara transferi.2 kişi geldi diye bakıyorum ama bunlar zaten görece kolay transferlerdi asıl transfer İrfan ve Diagne erine gelecek forvetti ben bunların olacağını sanmıyorum şahsen umarım utandırırlar.
Yanlış bir bakış açısı rdaşŞişirilen şikeciler ve olağanüstü performans sergileyen bjk den sadece 3 puan gerideyiz..
Bize sadece adam akıllı bi forvet gerek yandık öldük bittik havasını bi bırakın
Bu adam tam acik alan topcusu iyiki almamisiz dar alanda meziyet yokBu arada Samatta Diagne'den daha etkisiz.
Onyekuru zaten kendini transfer etti desek yeridir. Kaliteli orta saha ve Diagne'yi gönderip yerine iyi forvetin olacağını sanmıyorum ben. İrfan'ın olacağına ise hiç inanmıyorum.Onyekuru ve halilin maliyeti toplasan 1-2 milyon euro,sana katılıyorum asıl mesele irfan ve 9 numara transferi.
Kocan senle de iki ay maça çıkmasın bakalım o zaman böyle konuşur musun?Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron: "Eleştiriler çok üzücü. İnsanlar işler iyi ya da kötü gitsin hep eleştirecek. Üzgünüm, benim evim İstanbul'da, bir yere gidemem. Türkiye'yi çok seviyorum."
Bari oynasa. Gol atmasin oynasin