Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas belli bi süre top oynamadan,hakemle vs iteklendi.sonra o moralle oynadilar ve rakiplerde reaksiyon gostermedi bjkye,kabullendiler hemen oyunu.karagumruk koca 90 dk mucadele etmedi lan

Tahkim sonuçları ne zaman belli oluyor?

Diagne hafta sonu olan maça yetişir mi cezası düşerse?

bizim.Galatasaray muhabirlerinin alayını toplayıp 10 ile çarpsan şu febenin transfer haberlerini veren bir lavuk vardı adını unuttum o.etmez.
O muhabir degilki ali kocun parali kalemi ilk haberi ona servis ediyorlar oda trnasfer garanti olmadan yazmiyor yonetimin tasmali calisani

2 kişi geldi diye bakıyorum ama bunlar zaten görece kolay transferlerdi asıl transfer İrfan ve Diagne erine gelecek forvetti ben bunların olacağını sanmıyorum şahsen umarım utandırırlar.

Satin alma opsiyonu yoksa niye aliyoruz yav aptal misiniz

R.Kosecki

@roman_kosecki_

·
2d

Çarpışma sembolü

İsmail Çokçalış.. kulübü Bursaspor'un kapısını tıklatmisiz..

2 kişi geldi diye bakıyorum ama bunlar zaten görece kolay transferlerdi asıl transfer İrfan ve Diagne erine gelecek forvetti ben bunların olacağını sanmıyorum şahsen umarım utandırırlar.
Onyekuru ve halilin maliyeti toplasan 1-2 milyon euro,sana katılıyorum asıl mesele irfan ve 9 numara transferi.

Şişirilen şikeciler ve olağanüstü performans sergileyen bjk den sadece 3 puan gerideyiz..

Bize sadece adam akıllı bi forvet gerek yandık öldük bittik havasını bi bırakın
Yanlış bir bakış açısı rdaş
Ayrıca 5 puan bjkyle 3 değil,fbylede yeni 3e düştü sivasa takılınca

önümüzdeki fb ve başak maçlarında takıldığımız zaman fbyi geçtim bjkyle bi anda çift hanelere çıkabilir fark ve sezon bitebilir

Onyekuru ve halilin maliyeti toplasan 1-2 milyon euro,sana katılıyorum asıl mesele irfan ve 9 numara transferi.
Onyekuru zaten kendini transfer etti desek yeridir. Kaliteli orta saha ve Diagne'yi gönderip yerine iyi forvetin olacağını sanmıyorum ben. İrfan'ın olacağına ise hiç inanmıyorum.

Halil cok iyi transfer ama kerem bile 3 dk sans bulurken,fatih hocamiz 6 ayligina ne yapacak acaba bu veledi,emre akbabaya mi tercih edecek yoksa diagneye mi?bosuna aldik halili

Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron: "Eleştiriler çok üzücü. İnsanlar işler iyi ya da kötü gitsin hep eleştirecek. Üzgünüm, benim evim İstanbul'da, bir yere gidemem. Türkiye'yi çok seviyorum." 🔐

Bari oynasa. Gol atmasin oynasin
Kocan senle de iki ay maça çıkmasın bakalım o zaman böyle konuşur musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt