- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Boupendza’nin da portekiz ikinci liginde golu yoktu super lige geldi show yapiyorBenteke:
bu sezon: 3 gol
gecen sezon: 2 gol
ondan onceki sezon: 1 gol
![]()
Almanya,italya,fransada transfer kesinleşince veriyolar haberleri genelde tabi arada oralarında fotomaçları vardır ama sayıları azİtalya'dan olsa haber çıkardı orası Türk spor medyası gibi ha keza Fransa.
Muhtemelen İngiltere veya İspanya'dır.
Hatayspor da yapar, Galatasaray'a gelse yapamazdi. Benteke de genc yillarinda super cikis yapip sonra erken yasinda ciddi dusus yasayan bir oyuncu. Oynadigi tum takimlarda 'kazma' damgasi yemis, bos kaleye bile atamiyor. Bir donem Fener'de Guiza'nin kacirdigi pozisyonlar vardi, hemen hemen ayni seyleri bu da yapiyor. Ben zannetmiyorum is yapacagini cunku herif gol atamiyor bir defa.Boupendza’nin da portekiz ikinci liginde golu yoktu super lige geldi show yapiyor
Transfersizlikten çıldırdım.
![]()
Nerede kalmıştık paylaşımı ile yapılacak bir duyuru?gsevgisi ile özelden konuşan biri var başka bir gs forumunda o sormuş zaza costa fln degilmiş bir de 29 yaslarında demiş
Galasevgisi yatms dediyattı demediniz mi lan