Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ve ben reis![]()
Arda tam kaptan olacak bir yaşama sahip değil mi!?Gerçek bir lider falan değildir Sneijder kaptan çıktığı maçlarda çok üzülmüştüm özellikle 2015-2017 yıllarında Galatasaray kaptanlığına uygun bir yaşama ve karaktere sahip olmayan biri olmuştu ama çok iyi bir futbolcuydu o ayrı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son hafta oldugu icinNeden önümüzdeki hafta?
Sozlesmesi biten adamdan nasil bonservis aliyorlar, guzel gecirmis NapoliArkadiusz Milik i kiralamis Marsilya 18 aylığına 8 milyon Euro opsiyonla
O da Polonyalı Emre Akbaba tabiri caizse! Ajax'ta parladiktan sonra Napoli'ye astronomik rakama gitti, sonrası hep sakat.Fransa'da takip et,yine sakatlanırArkadiusz Milik i kiralamis Marsilya 18 aylığına 8 milyon Euro opsiyonla
Onun için de aynı şey geçerli hiç yorum yazmadım o yönde Musleraya yakışıyor en çok ama Ardanin Galatasaray'a bir ayıbı olmamıştır yada Galatasaray futbolcusu olduğu dönemde böyle hareketleri olmamıştır Sneijderle aralarında böyle bir fark varArda tam kaptan olacak bir yaşama sahip değil mi!?
Stadın ışıkları şu anda full acikmis acabaa nedennnnkafayı yedim transfersizlikten
Bu tiplerin hepsi gelsin takıma şampiyon yaparlar bizi
Bu tiplerin hepsi gelsin takıma şampiyon yaparlar bizi
Aranan forvet