Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan Can dışında bir orta saha daha alırsak seri den başkasını alamazlar.Irfa Seri onyekuru Halil dervisoglu ile transfer kapanır diagne de giderse en fazla bir forvet gelir

Allahin selami, rahmeti ve bereketi uzerimize olsun, hayirli cumalar.

Ya rabbi bu mubarek cuma gunu hurmetine istedigimiz butun transferlerin gelmesini, istemedigimiz butun oyuncularin gitmesini nasip eyle, bu mayis ayinda biz Galatasaraylilarin re re re ra ra ra Gassaray Gassaray şampiyon marsini okumasini nasip eyle. Amin

Simone Zaza bizde beklenmedik kadar iyi bir performans sergileyebilir. TSL'ye uyuyor tarzı.

Bu sahtekâr ve beceriksiz Apo rüyalarıma bile girdi.

Bu gece rüyamda forumda Apo ya transfer yapamadığı için öyle bir küfür ettim ki, beni süresiz banladı Keramettin.

sent via GSC

Nevzat'a göre Basaksehir 12 milyon ve sonra ki satıstan %20 pay ıstemıs.

Sabaha göre 4.5 milyon garanti bonservis ve satılamadıgı her sezon 1.5 milyon ödenecek 3 sene(Ben oyle anladım)

Eğer simone zaza transferini bitirirse yönetim irfan onyekuru transferi anlamlı olmuş olur çünkü net bir santrafor kaliteli 2 ayak alınmış olur ligi götürürüz

Sabaha göre 4.5 milyon garanti bonservis ve satılamadıgı her sezon 1.5 milyon ödenecek 3 sene(Ben oyle anladım)
Bence Rıdvan inanmak daha doğru 10 milyon euro ya kadar düştü bizimde 6 ya çıktığımızı söylüyor basaksehire yakın biri direk sorup öğrenmiştir

10 milyon falan etmez irfan ederi maksimum 6-7. Biz zaten veremeyiz o paraları da olsa da vermemizi istemezdim , çok büyük paralar bunlar mevcut şartlarda. Dünyada futbolcu mu kalmadı ?

o nasıl anlaşma öyle kapitülasyonlar gibi. ama güzel bi yönetim bulmuşlar doğruysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt