Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha çizgisine 1 kilo kadayıf koysak rakibi daha çok yorardı.

Ben malumun ilamını yapıyorum admirim. Yoksa isterim ki adam yiyen os olsun bir adet. Ama Terimin düşlediği 11'in bundan farklı olduğunu sanmıyorum. Seri olmaz Belhanda olur. Max budur.

Giroud'un Avrupa'da piyasası çok yüksek.
Büyük takımlar bile alternatif olara alır.
Juve, Psg tarzı takımlar bile değerlendirebilir.
Onu as forvet veya alternatif olarak istemeyecek takım yok bence.
Türkiye'ye gelmez, geçiniz.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben malumun ilamını yapıyorum admirim. Yoksa isterim ki adam yiyen os olsun bir adet. Ama Terimin düşlediği 11'in bundan farklı olduğunu sanmıyorum. Seri olmaz Belhanda olur. Max budur.
Sene başında Josef'i istedik diye hakaret ediyordu bazı hıyarlar

Onlara kadayıfla mutluluk dilemek istiyorum gelinen durumda.

Hani hoca da dahil herkesin diline doladıgı Galatasaray'ın geleceği? Hani transfer yapmıs olmak için transfer yapmamak? Oldu da geldi tuttu Zaza; 12 ye almıs sana kaca bırakacak?
Üstat adamı ben transfer etmedim yav bana niye kızıyorsun :asd:

Josef (fb döneminde)ve Gustavo hep kazma olarak görüldü forumda..Josef bildiğin 8 numara gibiydi fenerde ayakları falan da gayet düzgün hatta dönem donem ozan gibi oynadığına bile şahit olduk .Gustavo desen büyük kalite normal bir çapa ile kiyaslanmaz.. fizikli top turan forvet nasıl ligin bugiysa orta sahada da böyle adamlar ligin bugi

karagümrük tüm italyanları toplamış borini barto şu bu hepsi çöp izliyoruz kaç haftadır +

pandev geldi italya liginden gitti
napoleoni geldi kovdular

italyaları sevmiyorum başarısız oluyolar
Borini ile Barto yeni geldi yav, 20 günde karar veremeyiz buna

Pandev zaten İtalya değil.

İtalyan futbolcu az geldi ki en son Giunti'yi hatırlıyorum ben çok fark yaratmıştı. İspanyollar uygun değil dersen daha doğru olur bence.

1 hafta kaldi daha 1 dıransfer bile yok
bunlar yine eli bos donecekler ay sonu kimse farkinda degil

Rengim Emre Utkucan yerine getirilmen sanırım forumca uygun görüldü. KralArda ve Cozıf transferlerine bakıs açınla bunu çoktan hakettin bencede @Murat Kara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt