Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz, İrfan Can görüşmesinde konuya direkt girdi ve Mesut Özil transferi nedeniyle ciddi baskı altında kaldıklarını belirtti.

🗣 Göksel Gümüşdağ: "Madem bu kadar ısrarcısınız 14 M€’da kararlıyız. Belirlediğimiz rakam budur"

(Milliyet)
Nevzat'ın haberleri büyük kolpa.

Hoca her zaman bir kısa bir uzun forvet ikilisi ile oynamayı sever. Hakan-Arif /Elmander-Necati/.... Bu sebeple Halil'den sonra gelecek forvetimizin uzun bir target man olacağını düşünüyorum

Serdar Ali, Tayfun gibi bütün Fenerli obez medya İrfan'ı almayalım diye mabadlarını yırttı. Yüksek ihtimal alamayız da ama Mesut'un 3.5'a filan oynayacağına ikna etmeye uğraşan heriflerin Galatasaray'ın İrfan'ı alamayacağı algısını yaratmaları İrfan'ı bütünüyle içlerinden geçirmek için güzel bir motivasyon oluyor.

Herkes mabadından bişey uyduruyor. 31 ocağa kadar böyle devam eder irfan konusu

Halil'in opsiyonunun olması gelecek dönem için game changer bir hamle olabilir.
Tek dileğim çok uzun yıllar forvet sorunumzun olmaması. İnşallah çok başarılı olur.
halil, taylan, irfancan, emre kılınç, kerem aktürkoğlu.
ciddi potansiyelli genç bir 6lı yerli. oğulcan, emre taşdemir de var daha.
onyekuru, marcao bunlar da genç.
bu şekilde yapılanalım zaten ya, kadroda max 3 tane falan 30+ oyuncu olmalı, onlar da kesin olarak katkı alabileceğin isimler olmalı.
hoca da son toplantıda geleceğin gs'ını kurmak istiyorum demişti zaten.

Serdar Ali, Tayfun gibi bütün Fenerli obez medya İrfan'ı almayalım diye mabadlarını yırttı. Yüksek ihtimal alamayız da ama Mesut'un 3.5'a filan oynayacağına ikna etmeye uğraşan heriflerin Galatasaray'ın İrfan'ı alamayacağı algısını yaratmaları İrfan'ı bütünüyle içlerinden geçirmek için güzel bir motivasyon oluyor.
Adamların mesutu var niye bu kadar tırsıyorlarsa anlamadım

Umarim Irfan transferi ile son 2 güne kadar ugrasip, ve olmuyor diye son gün gidip Youssoufu alip Malatyadan kazik yemeyiz. Basaksehire pazar gününe kadar zaman versinler. Olmuyorsa gidip baska birini alsinlar.

Bu Halil'in babasının yok dediği zorunlu satın alma o zaman.

Dün Ali Naci, İrfan için iş bitti dedi ben onu referans alıyorum. Timurlenk'te öyle transfer bilgisi vermez o da bitti dedi. FFP ve TFF limitleri için bir ayar çekilecekmiş 2 taraf içinde ondan sonra açıklanır ben bitti gözü ile bakıyorum.

Gurrpegi'nin yazdığından yola çıkarak 6 numaraya Ndayishimiye gelir.

Ndayishimiye-İrfan-Onyekuru-Halil-Forvet olur umarım forvet tecrübeli değil genç bir oyuncu olur.

Yönetim bağış için dün iyi gaz yaptı, değdimi acaba bu numaralar....

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

8 sene önce bugün 28 yaşında wesley sneijderi transfer etmiştik. adamlar 32 yaşında mesuta tapıyorlar hemde 1 sene top oynanamış adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt