Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
gelsin 4. santrafor olarak askeri ücretle oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gücünden bişey kaybetmedi ama çin ligini küçümsediği için mi bilmiyorum bencilliği en üst seviyede abi. Play offlarda izledim de hem topu ayağına istiyor hem çok koşmuyor hem de pas vermiyor. Kaptırdığında da çok sert fauller yapıyordu. Bizim ligde en az 5 kırmızı kartı garanti.Hulk 150 kilo var mi bilmiyorum ama topa hala HULK gibi vurdugunu gordum kendi gozlerimle. Hic bir kaleci o toplari bizim ligde tutamaz, herifte domuz gibi guc var.
Galatasaray, Hulk ile ilgileniyor!
[via @eyupyildiz]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Müthiş olurbide sezon sonu için ÇALHANOĞLU ile anlaşıyormuşuz !! nasıl olur ... ?
O ligi cok belli ki kucumsuyor, yani kendini en buyuk star olarak goruyor ki bir nevi de hakli aslinda onun gozunden bakarsak. Tabi ki eger Turkiye'ye gelirse o havasini hemen söndururlerGücünden bişey kaybetmedi ama çin ligini küçümsediği için mi bilmiyorum bencilliği en üst seviyede abi. Play offlarda izledim de hem topu ayağına istiyor hem çok koşmuyor hem de pas vermiyor. Kaptırdığında da çok sert fauller yapıyordu. Bizim ligde en az 5 kırmızı kartı garanti.
Bizim şut özurlu takima ilac olur diyorsun?Hulk 150 kilo var mi bilmiyorum ama topa hala HULK gibi vurdugunu gordum kendi gozlerimle. Hic bir kaleci o toplari bizim ligde tutamaz, herifte domuz gibi guc var.
Hulk mu babel miGücünden bişey kaybetmedi ama çin ligini küçümsediği için mi bilmiyorum bencilliği en üst seviyede abi. Play offlarda izledim de hem topu ayağına istiyor hem çok koşmuyor hem de pas vermiyor. Kaptırdığında da çok sert fauller yapıyordu. Bizim ligde en az 5 kırmızı kartı garanti.
Dediğin gibi oyun tarzını bunun üstüne kurmak gerek hangi takım alırsa alsın. Çin'de kanat forvetten ziyade daha 10 numaravari bir sistemde oynuyordu. Orta sahada top alıyordu falan.O ligi cok belli ki kucumsuyor, yani kendini en buyuk star olarak goruyor ki bir nevi de hakli aslinda onun gozunden bakarsak. Tabi ki eger Turkiye'ye gelirse o havasini hemen söndururler
Bunu alirsan zaten fazla kosturtmayacaksin. Topu ceza sahasina yakin oldugunda bunu uygun pozisyona getirip bundan kaleye sut atmasini isteyecen, oyle eskisi gibi cok hareketli de degil artik ama uzaktan sutlari ve duran toplarda yine rahatca atar gollerini.
Babel ve güç kelimelerini aynı cümlede kullanacak kadar bunamadım yavHulk mu babel mi
Besiktas da ilgilendigi icin oyle fazla utopik paralar isteyecegini zannetmiyorum cunku zaten kulupsuz suan. 2 milyon euroya oynarim diyorsa 1,5 senelik kontratla alinabilecek bir risk gibi duruyor suan.Dediğin gibi oyun tarzını bunun üstüne kurmak gerek hangi takım alırsa alsın. Çin'de kanat forvetten ziyade daha 10 numaravari bir sistemde oynuyordu. Orta sahada top alıyordu falan.
Gelgelelim bir de maaş gerçeği var abiOradaki maaşının çeyreğini bile verecek halde değiliz
2 milyona gelecekse para toplayalım yine gelsin yaBesiktas da ilgilendigi icin oyle fazla utopik paralar isteyecegini zannetmiyorum cunku zaten kulupsuz suan. 2 milyon euroya oynarim diyorsa 1,5 senelik kontratla alinabilecek bir risk gibi duruyor suan.
resim resmen konuşuyor
Onyekurumuzu hatırlayalım.
YAAAAAA CANIM SIKILIYOR