Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
bize cok ama cok saglam bir josef/melo sertliginde bir orta saha lazim .. rakibi korkutcak isircak biri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saplanti haline gelen transferlerde arka planda calmasi gereken parca...onyekuru irfan vs adı geçen arkdaşlarla alakalı gün boyu izlediğim her videonun arka planında çalan cenneten çiçek topluyorum isimli yapım artık zihnimi bulandırmaya başladı.
bi bu birde kurumuş boğazım adlı yapım olmadan futbolcu video klipleri yapılmıyor artık
6 numara gorevini yapamiyor kardesim arkadan top cikariyor diye 6 mi oynar bir adam. O bolgede top calacaksin keseceksin sertlik katacaksinTaylan Antalyali'nin oynayabilecegi tek pozisyon 6 numara bizde. Sag veya sol ic olarak oynayabilecek pas yetenegi ve üretkenligi yok. Etebo gibi defansif özellikleri top kaptirma ve adam takip etmeme gibi seyler olan oyuncular Taylan'a yakin oynadigi zaman Taylan hic bir sekilde verimli olamiyor. Savunmanin önünde amelelikten baska bir sey yapamaz.
Cozefin muthis topcu oldugunu 5 senedir belirtiyoruz.
Begenmiyorsaniz 6 yedegi olur, Taylan'dan sag veya sol ic olmaz. Taylan bu kadroda zaten yedek olmaz, olamaz. Yerine koyabilecegimiz bir oyuncu yok6 numara gorevini yapamiyor kardesim arkadan top cikariyor diye 6 mi oynar bir adam. O bolgede top calacaksin keseceksin sertlik katacaksin
Ne olur gerçek olsun . Bize de ders olsunMLS takımlarından Nashville, Falcao'ya talip oldu.
Renktaş şimdi önceden de verdim ama meselaFeg irfan olur kanat gelirse kanat gelmezse sağ tarafa belhanda irfan olur Taylan 1 pozisyonu sadece iyi oynayan bir oyuncu o da tek defansif orta saha onun dışında fayda alamayiz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam istedigim 6 numara türü. Fenerde de begeniyordum. Cift 6 oynadiklari ve beklerinin ölü olmasindan herifide gömdüler. Hava toplarinda da iyiCozefin muthis topcu oldugunu 5 senedir belirtiyoruz.
Daha önceleri evet oynadı ama hiçbirisinde bu kadar faydalı olmadı Selçuk İnan 10 numara başlamıştı kariyerine ama bir pozisyonu harika diğerlerini idareten oynadığıni zaman içinde gördük taylanda bu şekildeIyide Taylan 6 numara degil 8 numara. Hatta 10 oynamisligi var
Olmaz diye birsey yok. Olmaz olmaz deme hicBegenmiyorsaniz 6 yedegi olur, Taylan'dan sag veya sol ic olmaz. Taylan bu kadroda zaten yedek olmaz, olamaz. Yerine koyabilecegimiz bir oyuncu yok
Bizde 10 numara yok sorun o mensah da pelkas da esas mevkisi 10 numara olan oyuncular ve iç oynamiyorlar kendi mevkilerinde oynuyorlar irfan öyle değil ama irfan net bir sol iç oyuncusuRenktaş şimdi önceden de verdim ama mesela
Gustavo
Ozan-Pelkas
josef
Atiba-mensah
bu adamlar bu üçlüleri yapıyolar ve gayet de uyumlu oynuyolar bizim 6.5 numaramız(her ne kadar bu tabiri sevmesem de )yusuf olabilir bence
Şaka mı yav bu video.![]()