Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hulk costa tarzı adamları istemem ama illa ikisinden biri alınıvaksa hulk derim

onyekuru irfan vs adı geçen arkdaşlarla alakalı gün boyu izlediğim her videonun arka planında çalan cenneten çiçek topluyorum isimli yapım artık zihnimi bulandırmaya başladı.
bi bu birde kurumuş boğazım adlı yapım olmadan futbolcu video klipleri yapılmıyor artık

Taylan Antalyali'nin oynayabilecegi tek pozisyon 6 numara bizde. Sag veya sol ic olarak oynayabilecek pas yetenegi ve üretkenligi yok. Etebo gibi defansif özellikleri top kaptirma ve adam takip etmeme gibi seyler olan oyuncular Taylan'a yakin oynadigi zaman Taylan hic bir sekilde verimli olamiyor. Savunmanin önünde amelelikten baska bir sey yapamaz.

onyekuru irfan vs adı geçen arkdaşlarla alakalı gün boyu izlediğim her videonun arka planında çalan cenneten çiçek topluyorum isimli yapım artık zihnimi bulandırmaya başladı.
bi bu birde kurumuş boğazım adlı yapım olmadan futbolcu video klipleri yapılmıyor artık
Saplanti haline gelen transferlerde arka planda calmasi gereken parca...

Taylan Antalyali'nin oynayabilecegi tek pozisyon 6 numara bizde. Sag veya sol ic olarak oynayabilecek pas yetenegi ve üretkenligi yok. Etebo gibi defansif özellikleri top kaptirma ve adam takip etmeme gibi seyler olan oyuncular Taylan'a yakin oynadigi zaman Taylan hic bir sekilde verimli olamiyor. Savunmanin önünde amelelikten baska bir sey yapamaz.
6 numara gorevini yapamiyor kardesim arkadan top cikariyor diye 6 mi oynar bir adam. O bolgede top calacaksin keseceksin sertlik katacaksin

6 numara gorevini yapamiyor kardesim arkadan top cikariyor diye 6 mi oynar bir adam. O bolgede top calacaksin keseceksin sertlik katacaksin
Begenmiyorsaniz 6 yedegi olur, Taylan'dan sag veya sol ic olmaz. Taylan bu kadroda zaten yedek olmaz, olamaz. Yerine koyabilecegimiz bir oyuncu yok

Feg irfan olur kanat gelirse kanat gelmezse sağ tarafa belhanda irfan olur Taylan 1 pozisyonu sadece iyi oynayan bir oyuncu o da tek defansif orta saha onun dışında fayda alamayiz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş şimdi önceden de verdim ama mesela
Gustavo
Ozan-Pelkas

josef
Atiba-mensah

bu adamlar bu üçlüleri yapıyolar ve gayet de uyumlu oynuyolar bizim 6.5 numaramız(her ne kadar bu tabiri sevmesem de )yusuf olabilir bence

Arkadaşların dediği gibi bize hava toplarında etkili , teknik , mücadeleci bir ön libero gerekli . Orta sahamız yumuşak kalıyor rakiplerimize göre

Renktaş şimdi önceden de verdim ama mesela
Gustavo
Ozan-Pelkas

josef
Atiba-mensah

bu adamlar bu üçlüleri yapıyolar ve gayet de uyumlu oynuyolar bizim 6.5 numaramız(her ne kadar bu tabiri sevmesem de )yusuf olabilir bence
Bizde 10 numara yok sorun o mensah da pelkas da esas mevkisi 10 numara olan oyuncular ve iç oynamiyorlar kendi mevkilerinde oynuyorlar irfan öyle değil ama irfan net bir sol iç oyuncusu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt