Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numara İrfandan daha öncelik.İrfan peşinde niye bu kadar koşuyoruz anlamıyorum.Şuan Avrupa takımları bile adam akıllı bonservis veremiyor.Kimse İrfana çift haneli bonservis vermez zaten.Bizim elimizde 8 oynayacak Belhanda Feghouli Emre kılınç Emre akbaba Ömer bayram hatta onyekuru ve halil geldiği için Arda da var. Ama 6 oynayacak bir tek taylan var ve onun da performansı çok dikkat çekmese de haftalardır kötu.

@Sami Karakoç Soruna gelince İrfan ve mohamed için luyindamayı satarım ama bu sefer stoper alman gerekecek.Hatta 3 stoper var 2 tane alman gerekecek.

Abi Ertem yalan roportajda dunya markasi. Diyelim ki dogru.Usluba bakar misin parayi veren alir. Sanki buzdolabi satiyor it herif. Ben hic zannetmiyorum boyle diyecegini.

Ama aklima Diagne transferi oncesi K.pasa baskanvekili Hilmi Oksuz geldi.Bizi gaza getirmek icin onlarin o kadar parasi yok diye aciklama yapmisti.Benzer isler

Abi Ertem yalan roportajda dunya markasi. Diyelim ki dogru.Usluba bakar misin parayi veren alir. Sanki buzdolabi satiyor it herif. Ben hic zannetmiyorum boyle diyecegini.

Ama aklima Diagne transferi oncesi K.pasa baskanvekili Hilmi Oksuz geldi.Bizi gaza getirmek icin onlarin o kadar parasi yok diye aciklama yapmisti.Benzer isler
telefon kayidimis

Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan: "Galatasaray'ın İrfan Can için resmi teklifi var, bizim de talebimiz belli. Parayı veren İrfan Can'ı alır. Sonraki satıştan pay falan yapmayız biz, öyle bir fantezimiz yok." (tv100)

seri yi alin. olmuyor
Kabul etmeyip ne yapacaklarmış adam bitirmiş kafasında başakşehiri onyekuru gibi mutsuz olup trip yaparsa ne halt edecekler ellerinde patlayacak

FLAŞ: Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan: "Parayı veren İrfan'ı alır. Şu anda beklemedeyiz. Satıştan %50 pay gibi bir şey yapmayız. Öyle fantezilerimiz yok bizim."

kız evi naz evi normal bunlar . serdar aziz olayında bizde bonsrvis istiyoruz falan bi ton yokuş yaptık
Alın tepe tepe kullanın o zaman
Adam mutsuz mutsuz nasıl oynayacak hadi bakalım

Daha önce Luyindama'yi satmak hata olur diyordum ama bu adami 1 dakika tutmadan hemen satmaya calisirim suan yönetici olsam. Bize bir faydasi dokunmaz artik bu adamin. Donk'u kesemiyor. 10 milyona satin gitsin, bu defter kapansin. Eksik transferleri hemen yapardik. Özellikle bizim ligde stoperlere bonservis olarak bir daha 7-8 vermeyiz.

anlamadim. Abi adamlar Cocu ile resim cektiriyor. Alta yalan roportaj dosuyorlar resim sonrasi.

Dogru olsa bile bu is Goksele bakar.Bir asbaskan da emek vermis futbolcusu icin bu ifadeleri kullaniyorsa sokayim onun asbaskanligina.
telefonla konusmuslar herifle. o kayidi paylasmislar
@Ali Yılmaz dogru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt