- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
bütün belimi kirar. kemik felan kalmazHerif tam bir boğa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bütün belimi kirar. kemik felan kalmazHerif tam bir boğa
sirtimda tasirim krali
forveti pek izlemedim ama irfanı çok izledim ikisi bir luyindama etmez benim gözümdeBir SORUM VAR
Irfan + muhammed 10m diyelim
Luyiyi satar misiniz 10mye bu 2 topcuyu almak icin?
telefon kayidimisAbi Ertem yalan roportajda dunya markasi. Diyelim ki dogru.Usluba bakar misin parayi veren alir. Sanki buzdolabi satiyor it herif. Ben hic zannetmiyorum boyle diyecegini.
Ama aklima Diagne transferi oncesi K.pasa baskanvekili Hilmi Oksuz geldi.Bizi gaza getirmek icin onlarin o kadar parasi yok diye aciklama yapmisti.Benzer isler
forveti pek izlemedim ama irfanı çok izledim ikisi bir luyindama etmez benim gözümde
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konuşmasını verdiler
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kabul etmeyip ne yapacaklarmış adam bitirmiş kafasında başakşehiri onyekuru gibi mutsuz olup trip yaparsa ne halt edecekler ellerinde patlayacakBaşakşehir Asbaşkanı Mesut Altan: "Galatasaray'ın İrfan Can için resmi teklifi var, bizim de talebimiz belli. Parayı veren İrfan Can'ı alır. Sonraki satıştan pay falan yapmayız biz, öyle bir fantezimiz yok." (tv100)
seri yi alin. olmuyor
Kafayi yemis herhalde bu eski hakem. Ertemin yaninda normal adam ne arasin
Alın tepe tepe kullanın o zamanFLAŞ: Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan: "Parayı veren İrfan'ı alır. Şu anda beklemedeyiz. Satıştan %50 pay gibi bir şey yapmayız. Öyle fantezilerimiz yok bizim."
kız evi naz evi normal bunlar . serdar aziz olayında bizde bonsrvis istiyoruz falan bi ton yokuş yaptık
anlamadim. Abi adamlar Cocu ile resim cektiriyor. Alta yalan roportaj dosuyorlar resim sonrasi.telefon kayidimis
el mecbur bırakıcaklar bırakmazlasa yazın alırız ama hocanın katılacagı toplantıda bu iş biter benceAlın tepe tepe kullanın o zaman
Adam mutsuz mutsuz nasıl oynayacak hadi bakalım
telefonla konusmuslar herifle. o kayidi paylasmislaranlamadim. Abi adamlar Cocu ile resim cektiriyor. Alta yalan roportaj dosuyorlar resim sonrasi.
Dogru olsa bile bu is Goksele bakar.Bir asbaskan da emek vermis futbolcusu icin bu ifadeleri kullaniyorsa sokayim onun asbaskanligina.
Bu kardeş ne konuşiyur