- 10 Haziran 2019
- 10.013
- 8.578
- 873
Günaydın irfantino geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'Onun da bizi istediğini biliyoruz'Antuya geldim sanirim
Bir ayartma mevzusudur gidiyor sistematikmi calistiriyorlar sizi
Kulube Resmi teklif yada gorusmek icin onay almadan futbolcuyla yazili olarak anlasirsan ayartmak oluyor
Olmadığını hoca kendisi açıklamadı mı zaten?Resmî görüşme olmadığını nereden biliyoruz ?
Hocanın toplantısından sonra çıkmadı irfan ismi , ki hocada söyledi zaten görüşüldü etti diye.
İrfan ile visca yeni yeni isteksiz oyun sergilemiyor zaten Okan buruk sezon başında açıklamıştı bu durumu..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adam ne yapmaya çalışıyor![]()
Olmadığını hoca kendisi açıklamadı mı zaten?
'Resmi görüşmeler olur, konuşulur. Olur olmaz. Daha resmi, daha ciddi şeyler yapmalıyız.'
Resmi görüşmeler yaparız, yapmalıyız. Olur olmaz diyor. Daha fazla çalışmalıyız, daha israrcı olmalıyız' diyor.
Aynı hafta Başakşehir kulübünden de 'resmi teklif almadık' açıklaması gelmişti.
Demeyeceksin böyle şeyler bunun tartışmasına bile girmeye gerek yok renktaş.
Admin sence max ne kadar odenirse iyi transfer dersin?İrfan transferinden vazgeçilmeli. O paralara 3 tane oyuncu alınır, yine mala bağlamaya başladık.
5+1Admin sence max ne kadar odenirse iyi transfer dersin?
Diagne Kasımpaşa kulübünde şampiyon oldu da mı geldi? Ya da Şampiyonlar Liginde hattrick yaptı da mı geldi?Diagne kazigi gibi bir yeni kazik atacak biza albayrak bu hareketleri ile
Onyekuru’nun sadece yarım sezonluk geldiği söyleniyor. Opsiyon vs hiçbir halt yapılmamış.
Ben böyle bir saçmalık görmedim. Bir işi de tam yapın be.
FFP konusunda sezon sonu rahatlıyoruz tamam. Madem o zaman en azından bir opsiyon koydursaydık.
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Newcastle United'ın 18 milyon euroluk teklifini red ederek büyük hata yaptı Feyenoord kulübü.Diagne gonderip bunu almak, Gomis gonderip Eren ve Sinan ile oynamaya esdeger bir hata bence.
Ya beni anlamadığım şimdi pazarlık yapıp zorunlu satın alma maddesi koydursak ne olurdu?
Eğer Onyekuru yarım sezonu çok iyi geçirirse adamlar fiyatı artıracak. Bunu hiç mi düşünmüyor bizim mallar ben onu anlamıyorum.
Atıyorum şuan sezon sonu için 5-6’ya anlaşmak varken belki sezon sonu 8-9 isteyecekler.
Hiç kafası çalışmıyor bizimkilerin hem de hiç.
'Onun da bizi istediğini biliyoruz'
O zaman farklı açıdan bak renktaş.
Yarın maçımız var ve bugün, ya da fark etmez dün diyelim Sevilla teknik direktörü Loptegui Marcao için 'onun da bizi istediğini biliyoruz' açıklamasını yaptı.
Allah aşkına tepkin nasıl olurdu Sevilla kulübüne karşı? Ya da Marcao'ya karşı tepkiniz nasıl olurdu?
Opsiyon 6 milyon vardır muhtemelen.Ya beni anlamadığım şimdi pazarlık yapıp zorunlu satın alma maddesi koydursak ne olurdu?
Eğer Onyekuru yarım sezonu çok iyi geçirirse adamlar fiyatı artıracak. Bunu hiç mi düşünmüyor bizim mallar ben onu anlamıyorum.
Atıyorum şuan sezon sonu için 5-6’ya anlaşmak varken belki sezon sonu 8-9 isteyecekler.
Hiç kafası çalışmıyor bizimkilerin hem de hiç.