Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antuya geldim sanirim

Bir ayartma mevzusudur gidiyor sistematikmi calistiriyorlar sizi

Kulube Resmi teklif yada gorusmek icin onay almadan futbolcuyla yazili olarak anlasirsan ayartmak oluyor
'Onun da bizi istediğini biliyoruz'

O zaman farklı açıdan bak renktaş.

Yarın maçımız var ve bugün, ya da fark etmez dün diyelim Sevilla teknik direktörü Loptegui Marcao için 'onun da bizi istediğini biliyoruz' açıklamasını yaptı.

Allah aşkına tepkin nasıl olurdu Sevilla kulübüne karşı? Ya da Marcao'ya karşı tepkiniz nasıl olurdu?

Resmî görüşme olmadığını nereden biliyoruz ?

Hocanın toplantısından sonra çıkmadı irfan ismi , ki hocada söyledi zaten görüşüldü etti diye.

İrfan ile visca yeni yeni isteksiz oyun sergilemiyor zaten Okan buruk sezon başında açıklamıştı bu durumu..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olmadığını hoca kendisi açıklamadı mı zaten?

'Resmi görüşmeler olur, konuşulur. Olur olmaz. Daha resmi, daha ciddi şeyler yapmalıyız.'

Resmi görüşmeler yaparız, yapmalıyız. Olur olmaz diyor. Daha fazla çalışmalıyız, daha israrcı olmalıyız' diyor.

Aynı hafta Başakşehir kulübünden de 'resmi teklif almadık' açıklaması gelmişti.

Demeyeceksin böyle şeyler bunun tartışmasına bile girmeye gerek yok renktaş.

Olmadığını hoca kendisi açıklamadı mı zaten?

'Resmi görüşmeler olur, konuşulur. Olur olmaz. Daha resmi, daha ciddi şeyler yapmalıyız.'

Resmi görüşmeler yaparız, yapmalıyız. Olur olmaz diyor. Daha fazla çalışmalıyız, daha israrcı olmalıyız' diyor.

Aynı hafta Başakşehir kulübünden de 'resmi teklif almadık' açıklaması gelmişti.

Demeyeceksin böyle şeyler bunun tartışmasına bile girmeye gerek yok renktaş.

Visca için konuşulur demişti ben öyle hatırlıyorum

İrfan için çok daha önceden görüşme yapıldığı aşikar..

Zira Başak azılı Galatasaray düşmanlarından oluşan bir yönetime sahip , şimdiye çıkıp çoktan ağlarlardı

Ha cebinde paran yoksa hiç böyle toplara girmeyeceksin ama oyuncu ayartmak böyle olmaz tamamiyle objektif konuşuyorum

Mesela;

Bana göre sözleşmesinin son 6 ayı kalmış oyuncu ile görüşmekte oyuncu ayartmak değildir , ha bizim ülkede adı oyuncu ayartmak oluyor orası ayrı

Diagne kazigi gibi bir yeni kazik atacak biza albayrak bu hareketleri ile
Diagne Kasımpaşa kulübünde şampiyon oldu da mı geldi? Ya da Şampiyonlar Liginde hattrick yaptı da mı geldi?

Ya da Senegal milli takımında başarılı işlere imza attı da mı geldiydi?

Bu çocuğu Diagne üzerinden eleştiremezsiniz ya, net haksızlık. Orada bir amatörlük yaptık diye her 9 milyonluk futbolcu kazık olacak diye bir şey yok.

Ha, bana göre bu paralar artık hiç bir oyuncuya verilmemeli. Maksimum bonservis ücreti 5 milyon euro olmalı. Ama Irfan'ı bu şekilde gömmeye de pek hakkımız yok renktaş.

Bu çocuk yetenekli. Gençlerbirliği kulübünde de böyleydi, o zaman gidip Ahmet Çalığı aldık.

Başarılı performansını Başakşehir'de devam ettirip şampiyon oldular. CL'de biraz şansları olsa PSG'den 1 puan, Leipzig'den 1 puan ve United'dan 3 puan alarak 5 puanla o grupta gayet iyi iş yapmış olacaklardı.

Belli bir anlayışla oynayan takımda gayet iyi işler yaptı Irfan.

Onyekuru’nun sadece yarım sezonluk geldiği söyleniyor. Opsiyon vs hiçbir halt yapılmamış.

Ben böyle bir saçmalık görmedim. Bir işi de tam yapın be.

FFP konusunda sezon sonu rahatlıyoruz tamam. Madem o zaman en azından bir opsiyon koydursaydık.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya beni anlamadığım şimdi pazarlık yapıp zorunlu satın alma maddesi koydursak ne olurdu?

Eğer Onyekuru yarım sezonu çok iyi geçirirse adamlar fiyatı artıracak. Bunu hiç mi düşünmüyor bizim mallar ben onu anlamıyorum.

Atıyorum şuan sezon sonu için 5-6’ya anlaşmak varken belki sezon sonu 8-9 isteyecekler.

Hiç kafası çalışmıyor bizimkilerin hem de hiç.

Onyekuru’nun sadece yarım sezonluk geldiği söyleniyor. Opsiyon vs hiçbir halt yapılmamış.

Ben böyle bir saçmalık görmedim. Bir işi de tam yapın be.

FFP konusunda sezon sonu rahatlıyoruz tamam. Madem o zaman en azından bir opsiyon koydursaydık.

Tam gözden düşmüşken ölü fiyatına alma vaktiydi

Şimdi gelip 3-5 gol sallasa 10 milyondan aşağı salmazlar artık müthiş yönetimimiz var

Sağ açığa da Onyekuru gibi bir güç lazım. Keşke Visca olsa, topla kaleye hızlı giden, skorer oyuncu her zaman iyidir.

Diagne gonderip bunu almak, Gomis gonderip Eren ve Sinan ile oynamaya esdeger bir hata bence.
Newcastle United'ın 18 milyon euroluk teklifini red ederek büyük hata yaptı Feyenoord kulübü.

Ama Jörgensen kesinlikle kötü santrafor değil. Bir değişikliğe ihtiyacı var. Ayakları Diagne'ye göre çok daha iyi.

Diagne'yi gerçekten konuşacak enerjim de kalmadı. 2 sene oldu hala aynı şeyleri konuşuyoruz. Defolup gittiği gün burada bir öğrenciye Galatasaray forması hediye edeceğim.

Adam da beyin yok nesini konuşayım ki.

Irfani aldikmi seneye yabanci sinirlamasi kökten kalkar. Zaten bir avuc yerli oyuncu cekirgesi kurduktan sonra bu yabanci sinirlamasi polemigi yok artik gündemde nedense. Bu antudaki angutlarda yabanci sinirlamasinin 16‘ya cikmasini bizim icin yapildigini savunuyor 😅

Ya beni anlamadığım şimdi pazarlık yapıp zorunlu satın alma maddesi koydursak ne olurdu?

Eğer Onyekuru yarım sezonu çok iyi geçirirse adamlar fiyatı artıracak. Bunu hiç mi düşünmüyor bizim mallar ben onu anlamıyorum.

Atıyorum şuan sezon sonu için 5-6’ya anlaşmak varken belki sezon sonu 8-9 isteyecekler.

Sakin renktaş herkes bir şey söylüyor. Açıklama gelsin neymiş görelim.

'Onun da bizi istediğini biliyoruz'

O zaman farklı açıdan bak renktaş.

Yarın maçımız var ve bugün, ya da fark etmez dün diyelim Sevilla teknik direktörü Loptegui Marcao için 'onun da bizi istediğini biliyoruz' açıklamasını yaptı.

Allah aşkına tepkin nasıl olurdu Sevilla kulübüne karşı? Ya da Marcao'ya karşı tepkiniz nasıl olurdu?

Şahsen maddi durum olarak zorda olmasak Sevilla 4,5 sonraki satıştan %50 dese hemen veririm oradan 30 üstüne satılırdı çok rahat kardan bile verseler 12,5 pay ile 17ye satmış olurduk.

Opsiyon 6 milyon vardır muhtemelen.

Manu filan var dedi zaten.

Yeni yönetimin insiyatifine bırakmak için zorunlu yapmak istemiyorlar gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt