Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaron Boupendza'yı forum neden beğenmiyor bir mantıklı açıklama yapacak var mı?

3 milyon Euro'ya, 24 yaşında, solak, üst düzey vuruş yapan, çalım atan, topa bomba muamelesi yapmayan bir forvet var yani sebeb sırf anadolu topçusu geyiğimi nedir? Hani fiyatına 8 deseler anlayacağım ama bu şartlarda bu adamın nesini beğenmediniz?

3 milyon Euro’ya veriyorlarsa hemen çökülmeli ama satmazlar sanırım herif muazzam katkı verdi yerine adam bulmaları zor bu kadar kısa sürede , üstelik paraya da ihtiyaçları yok diye biliyorum

Millet Ndayishimiye gibi kazmaya istiyor o parayı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aaron Boupendza'yı forum neden beğenmiyor bir mantıklı açıklama yapacak var mı?

3 milyon Euro'ya, 24 yaşında, solak, üst düzey vuruş yapan, çalım atan, topa bomba muamelesi yapmayan bir forvet var yani sebeb sırf anadolu topçusu geyiğimi nedir? Hani fiyatına 8 deseler anlayacağım ama bu şartlarda bu adamın nesini beğenmediniz?

Oyun içi katkısı çok zayıf bence.

Vuruşları kaliteli ama oyun içinde etkin olmayan birini artık oynatma lüksümüz yok.

Ha gelişime açıksa olabilir.

Terim kiralık oyuncu istemiyorum demişti muhtemelen opsiyonları vardır.

nevzat dindar: onyekuru için zorunlu satın alma opsiyonu var. oyuncu aslında bu kez kiralık gelmedi.

Hem Onyekuru hem Halil için opsiyon olduğunu düşünüyorum.
Onyekuru kesin kalıcı , Halil beğenilmesi halinde kalıcı olur.

Falcao kalan bu senelik yıllık ücretini istiyorsa bonservissiz gitsin , el altından versinler bi şekilde.

Kaan Ayhan kirala sağ bek için de alternatif olur defans da luyindama dan da iyidir .Zorunlu satın almalı sat luyindamayi 6-8 arası Kaan ayhani al işte sene başında ucuza alamadık şimdi uğraş dur .
Yusuf transferini anlamıyorum bizim kupa maçında hiç begenmedim badu ndiaye alsak sene başı şimdi uğraşmıyor olurduk.kimse beğenmiyor ndiayeyi top çalar baskı yapar hücuma katkısı var seriyi beğenenler ndiayeyi beğenmiyor

bugün kimi acikliyoruz

Oyun içi katkısı çok zayıf bence.

Vuruşları kaliteli ama oyun içinde etkin olmayan birini artık oynatma lüksümüz yok.

Ha gelişime açıksa olabilir.

Ben iki maçı hariç özetlerden takip ettim yani eğer oyun içi katkısı sıfırsa görüşüne saygı duyarım. Fakat şöylede bi durum var mevcut forvetlerimizin oyun içi katkısı sıfırında altında. Bu adam hiç değilse olan pozisyonu gol yaptığı gibi olmayan pozisyonda da gol atabiliyor.

Ben 3 milyon Euroya bu adamı hertürlü alır pivot forvete de bir adam daha bakardım sonradan. O zamanda ikinci forvet olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt