Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Serhan Turk aynisini soylediİmkansız.
Bir de bunlar bu işten para kazanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhan Turk aynisini soylediİmkansız.
Her ne kadar eleştirsem de kaan için yönetime yüklenilmesini saçma buluyorum.Bence gayet vasat bi stoper sırf yerli diye hypelandı geçen dönem
Forvete nicolai jorgensen olacak gibi umarım yeni elmanderimiz olur.
İmkansız.
FENERLİLER KUDURMAYA BAŞLAMIŞ BİLE
Gençlerden başağa gittiğine göre doğuştan ibbliFENERLİLER KUDURMAYA BAŞLAMIŞ BİLE
Zorunlu opsiyon olduğunda oyuncu önceki sezonun bütçesine dahil ediliyor bu tip anlaşmalarda.niye imkansız
Ben katılmıyorum bu görüşe luyindama özellikle sakatlıktan sonra çok geri gitti .pas vermekten aciz durumda stabil bir performansi yok .Luyindama Kaan'dan 2 gömlek Marcao Kaan'dan 5 gömlek iyi topçu.
Belki de satış yaptık. Başka açıklaması yok zatenZorunlu opsiyon olduğunda oyuncu önceki sezonun bütçesine dahil ediliyor bu tip anlaşmalarda.
Kiralık sözleşmesi bittiği zaman işleyecek bir opsiyon olmalı o yüzden.
Twitterda açıp otomatik tercüme yapabilirsiniz. Gönderen kişi 5 dk çeviri yapacağına okumak isteyen tek tıkla halleder.
Ağustosta aldık Luyindama'yı.Biz ffp devam ederken luyindamayi nasıl aldık ? Peşinat verip zorunlu opsiyonla aldık o.nasil oldu da şimdi yapamiyoruz