Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu irfan sevdasından artık vazgeçsek,yoksa bunlar cimbombomun çocuğu diye 20m€'luk opsiyon koyacak.

Skor olarak hiçbir artısı olmayan irfan için neden bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum almayın şu adamı be kardeşm

Boupendza tartışması için şunu söyleyebiliriz ki ligden aldığın her adam balon değil artık , Bursa’daki Bakambu nerelere gitti malum , Trezeguet öyle.

Ama bunun aksi olucak da bir o kadar da örnek var.

O yüzden lig içinden alınan yabancıların kalitesiz oluşu durumu yabancı serbestliğinden beri %50 olarak değişti.

He şunu söyleyebiliriz ki Malatya 300 ve Hatay bir sezon önce 300’e bu adamları buluyorken sen gidip 2M - 3M fiyatlara onlardan almaya çalışıyorsan batmaya mahkumsun.Ki elinde onlardan daha fazla scouting olanağı var. Menajerlerin eline düşmüşsün ama kendi listeni alamıyorsun iki üç menajerde dönüp duruyorsun.Yabancı serbest olmasa belli sıkımlık kursunun var derim ama serbest.

İrfan CL de hattrick yaptı yine de Avrupa'dan teklif gelmedi. Başakşehir seneye UEFA da bile olmayacak ve İrfan 26 yaşında olacak şu şartlar altında 10 milyon euro üstü teklif gelmesi çok zor yönetim umarım bunları bilerek hareket ediyordur orta yol bulunmalı.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sekidika ve ozornwafor niye gitmedi hala?
Sekidika ozornafor Ali yavuz kol kaleci fatih i ver bursapora kiralık hatta etoboyu da verebilirsin İsmail cokcalis ve Ali akmani al .
Hem oyuncuların gelişir piyasa yapar hem sende eksik iki bolgene genç milli oyincu almış olursun ..

İşlerden pek takip edemedim. Şu ana kadar iki oyuncu mu aldık? Onyekuru ve Dervişoğlu.

Aaron Boupendza'yı forum neden beğenmiyor bir mantıklı açıklama yapacak var mı?

3 milyon Euro'ya, 24 yaşında, solak, üst düzey vuruş yapan, çalım atan, topa bomba muamelesi yapmayan bir forvet var yani sebeb sırf anadolu topçusu geyiğimi nedir? Hani fiyatına 8 deseler anlayacağım ama bu şartlarda bu adamın nesini beğenmediniz?

Hemde Taklacı

Ya beni anlamadığım şimdi pazarlık yapıp zorunlu satın alma maddesi koydursak ne olurdu?

Eğer Onyekuru yarım sezonu çok iyi geçirirse adamlar fiyatı artıracak. Bunu hiç mi düşünmüyor bizim mallar ben onu anlamıyorum.

Atıyorum şuan sezon sonu için 5-6’ya anlaşmak varken belki sezon sonu 8-9 isteyecekler.

Hiç kafası çalışmıyor bizimkilerin hem de hiç.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Opsiyon var zaten onyekuru da zorunlu değil sadece

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt