Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etkileşim konusunda iyice geriye düştük. Sosyal medyada her alanda Fenerbahçe’nin katılımları çok daha fazla,daha biraz önce yeni başlattıkları kampanyanın etkileşiminde bile önümüze geçtiler,bu tür olaylarda ki üstünlüğümüzü iyice kaybediyoruz.Bana göre bunun en büyük sorumlusu mevcut yönetim. Hiçbir aracı etkili kullanamıyoruz, başkan anca online oyun oynasın.

Etkileşim konusunda iyice geriye düştük. Sosyal medyada her alanda Fenerbahçe’nin katılımları çok daha fazla,daha biraz önce yeni başlattıkları kampanyanın etkileşiminde bile önümüze geçtiler,bu tür olaylarda ki üstünlüğümüzü iyice kaybediyoruz.Bana göre bunun en büyük sorumlusu mevcut yönetim. Hiçbir aracı etkili kullanamıyoruz, başkan anca online oyun oynasın.

Cünkü bu yönetim biktirdi

Cünkü bu yönetim biktirdi

Hatali isler yuzunden epey geriye dustuk butun platformlarda. 2 ay once bu konuya deginmistim

Takipçi ivmesinde de İzlenme sayılarında da Fenerin gerisine düşmüşüz.

Fener
Ekli dosyayı görüntüle 101126
Biz
Ekli dosyayı görüntüle 101127
Ekli dosyayı görüntüle 101125

konuşma kürsüsü mü video platformu mu belli değil
Ekli dosyayı görüntüle 101124

app çıkınca youtube'u unuttuk. Umarım app hakkında çıkan haberler yalandır yoksa işin sonu kötüye çıkıyor. Youtube'un bu kadar atıl duruma düşürülmesinin mantığı yok çünkü

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'ye sezon başında gelen ancak forma şansı bulamayan Papis Cisse'ye talip oldu. Teknik direktör Erol Bulut da oyuncunun ayrılığına onay verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt