Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
mesutol nedir ya öamömaöfamda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etmeyen haindirBir SORUM VAR
Yillik 15-20m eurodan 5 yillik isim sponsorlugu teklifini kabul eder miydiniz?
Galatasaray Samsung
Galatasaray Xiaomi
Galatasaray Amazon
Gibi gibi
Bence ciddi katkı verecek.sacmalama ya alicagn katki gelmez olsun
Sen hep virgül atiyorsun kocumAli Koç: "Transferde bir nokta atışı daha yapabiliriz belki."
Bir SORUM VAR
Yillik 15-20m eurodan 5 yillik isim sponsorlugu teklif edilse kabul eder miydiniz?
Galatasaray Samsung
Galatasaray Xiaomi
Galatasaray Amazon
Gibi gibi
Bir SORUM VAR
Yillik 15-20m eurodan 5 yillik isim sponsorlugu teklif edilse kabul eder miydiniz?
Galatasaray Samsung
Galatasaray Xiaomi
Galatasaray Amazon
Gibi gibi
Pandemi öncesi olabilir ama sırf pandemi var diye de bu kadar aşağı bir rakam gerçekçi değil.
Bir SORUM VAR
Galatasaray Samsung
Galatasaray Xiaomi
Galatasaray Amazon
Gibi gibi
Ali Xiaomi Yen Stadyumu gayet kulağa hoş geliyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir SORUM VAR
Galatasaray Samsung
Galatasaray Xiaomi
Galatasaray Amazon
Gibi gibi
Hayir !
Batariz ama satmayiz
satmayız değil sattırmazlar bildiğim kadarıyla Galatasaray armasını bile vermemiş liseliler.Yani arma spor kulübüne değil liseye ait halaHayir !
Batariz ama satmayiz
Isterse orada Coca cola yazsin bana ne parama bakarim. Amazon muazzam olurduBir SORUM VAR
Galatasaray Samsung
Galatasaray Xiaomi
Galatasaray Amazon
Gibi gibi
Etkileşim konusunda iyice geriye düştük. Sosyal medyada her alanda Fenerbahçe’nin katılımları çok daha fazla,daha biraz önce yeni başlattıkları kampanyanın etkileşiminde bile önümüze geçtiler,bu tür olaylarda ki üstünlüğümüzü iyice kaybediyoruz.Bana göre bunun en büyük sorumlusu mevcut yönetim. Hiçbir aracı etkili kullanamıyoruz, başkan anca online oyun oynasın.
Etkileşim konusunda iyice geriye düştük. Sosyal medyada her alanda Fenerbahçe’nin katılımları çok daha fazla,daha biraz önce yeni başlattıkları kampanyanın etkileşiminde bile önümüze geçtiler,bu tür olaylarda ki üstünlüğümüzü iyice kaybediyoruz.Bana göre bunun en büyük sorumlusu mevcut yönetim. Hiçbir aracı etkili kullanamıyoruz, başkan anca online oyun oynasın.
Cünkü bu yönetim biktirdi
Takipçi ivmesinde de İzlenme sayılarında da Fenerin gerisine düşmüşüz.
Fener
Ekli dosyayı görüntüle 101126
Biz
Ekli dosyayı görüntüle 101127
Ekli dosyayı görüntüle 101125
konuşma kürsüsü mü video platformu mu belli değil
Ekli dosyayı görüntüle 101124
app çıkınca youtube'u unuttuk. Umarım app hakkında çıkan haberler yalandır yoksa işin sonu kötüye çıkıyor. Youtube'un bu kadar atıl duruma düşürülmesinin mantığı yok çünkü
Youtube dahil sosyal medya araçlarımızın kontrolü işi bilen bir taraftara bırakılsa çok daha iyi işler yapılır. Yönetim bu potansiyeli gerçekten kullanamıyor.Hatali isler yuzunden epey geriye dustuk butun platformlarda. 1 ay once bu konuya deginmistim