Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etkileşim konusunda iyice geriye düştük. Sosyal medyada her alanda Fenerbahçe’nin katılımları çok daha fazla,daha biraz önce yeni başlattıkları kampanyanın etkileşiminde bile önümüze geçtiler,bu tür olaylarda ki üstünlüğümüzü iyice kaybediyoruz.Bana göre bunun en büyük sorumlusu mevcut yönetim. Hiçbir aracı etkili kullanamıyoruz, başkan anca online oyun oynasın.

Kim yazacak, kim tespit edecek diye merakla bekledim 2-3 gündür.

Restore etmesi imkansız, çok önemli bir sinerji, güven ve motivasyon kaybettik.

Gururla para yatırdım. Ama utanç duyuyorum aslında. Hiç bir destek, bir sinerji oluşmadı, oluşmuyor.

Kaybettik maalesef bir çok şeyi..

Bir sigara yakayım ben en iyisi.

Yıllık 15-20M € sponsorluk adı altında ciddi rakam.

CL' ye katıldığın takdirde 40M €'ya yakın para sokarsın kasaya yıllık.

O paralara Rangers gibi 5 takım kurulur. Üzerine 2-3 yıldız transferi takviye yaparsın.

Rangers demişken ligde 21 galibiyet, 3 beraberlik ve yenilgi yok. Avrupa'da 4 galibiyet, 2 beraberlik. Bu turu da geçerse son 16' ya kalacaklar. 20/21 sezonunda tek yenilgisi Lig Kupası Çeyrek Final maçında, o da dakika 90' da yedikleri gol ile...

Mesutol ile iyice dalga geçiliyor ama bu işler dalga geçmeyle olmaz muhtemelen bizim aslangibisponsor kampanyasından fazla para toplayacaklar adamlar çıkıyor televizyona kadro orda ünlüler orada yayın yapıyorlar insanları onore ediyorlar bizim başkan Fatih hocadan habersiz iş yapmaya çalışıyor hem para kazanamıyoruz hem de ezik duruma düşüyoruz cidden yaptığın ihanet başkan. Fatih Hoca bir destek istese başkan bir dahaki seçimde aday olmayacağım dese milyon liralar yağardı herkesten şu işi bile beceremiyorsunuz. Ben 150 lira verdim öğrenci halimle sen koskoca başkansın 50 bin euro veriyorsun koskoca altur sahibi 50 bin euro veriyor koskoca yönetimi toplasan 1 milyon euronun belki 5te 1ini bağışlıyorsunuz insanda azıcık utanma olur ya. Fatih hocam sen de bu seneki maaşını bırak da insanlara bir yol göster bir çığır aç bu bunların yapabileceği iş değil.

Parcali formanin her yeri reklam. Ali sami yenin onune arkasina her yerine sponsor ama reklam Galatasarayin yanina gelince niye tabu oluyor bu kadar anllamiyorum.

Usta bunlar baska isler.
Öyle Sponsor farkli, Isim Sponsoru farkli.

Samsung veya Amazon Galatasaray hayatta olmaz zaten izin vermezler.

Ben zaten böyle seylere karsiyim, o kadar da olmaz yani ...
Isterse Stadyum Sponsoru olur, Panel Sponsoru veya Forma ama isim olmaz

Hangi büyük kulübte böyle birsey var ?
Zaten Samsung veya öbür büyük sirketler böyle islere girmez.

Muslera
Linnes luyi marcao tasdemir
-----------DMC---------
--------irfan arda-----
Visca Boupenza Onyekuru

Mesutol diye sms kampanyasi baslatmis fb
bunlar para konusunda bizden cok daha beterler

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Kulüpler güncel borçlarını KAP'a bildirdi.

Galatasaray - 1.6 milyar TL
trabzonspor - 1.9 milyar TL
beşiktaş - 3.4 milyar TL
fenerbahçe - 4.7 milyar TL

Ama medyaya gore biz batıyoruz yersen...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Link atsana bizimki 2nin baya üzerinde diye biliyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt