Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat 03.00 Hollanda'da tekin olmayan bir sokakta yürüyorsun. Karşından daha önce hiç görmediğin Yusuf geliyor. Nabarsın?oyle deme la kendisi tam bir natural
Etkileşim konusunda iyice geriye düştük. Sosyal medyada her alanda Fenerbahçe’nin katılımları çok daha fazla,daha biraz önce yeni başlattıkları kampanyanın etkileşiminde bile önümüze geçtiler,bu tür olaylarda ki üstünlüğümüzü iyice kaybediyoruz.Bana göre bunun en büyük sorumlusu mevcut yönetim. Hiçbir aracı etkili kullanamıyoruz, başkan anca online oyun oynasın.
Öyle mi
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İntikam sıcak yediğim yemektir saygın seden
Goksel Irfan icin 10 milyon ustu istiyor, en basindan beri dedim zaman kaybi diye. Irfan’a verecegin en fazla 5-6 milyon. Kac haftadir Irfan ile ugrasiyoruz, alternatifleri yok mu?
Saat 03.00 Hollanda'da tekin olmayan bir sokakta yürüyorsun. Karşından daha önce hiç görmediğin Yusuf geliyor. Nabarsın?
Saclarini uzatmasi lazim bu saclarla basarili olmasi zorOlm bu Onyekuru degil , Onyekuru diye Cennet Mahalesi Alisi kakalamislar bize
Ekli dosyayı görüntüle 109670
Lan adamın ne suçu var yolda yürüyo sadeceRuhuna Fatiha okurdum, Amsterdam ghettolarinda buyuduk babaaaaa
Saclarini uzatmasi lazim bu saclarla basarili olmasi zor
[OnePlus 8 Pro] telefonumdan GSCimbom Mobil uygulaması ile gönderildi
Lan adamın ne suçu var yolda yürüyo sadece
Bu porto Salak mi adama dogru durust baktirmadan bedavaya bjknin kucagina mi atiyorlar bize gelse coktan futbolu birakmisti biz de sansta yok arkadasAboubakar ile larin de canavar gibi,ayaklarına ve dizlerine bisey olmuyor hic.aboubakar bi de sakatlanir dediler,nah sakatlanir.adam canavar gibi.hele larin manyak biseye dönüştü
kesinikle ve 7 numaradan uzak durmasi lazim