Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catneci dostlar. takım iyi oynarsa sürekli karşı kalede top oynanırsa Gs forvetine Ali Yavuzu koy o da çok gol atar. ya da penaltı atar. Adam rakip takımın yarı sahasına yerleşmesilmesinde, takımın hucuma kalkmasına katkısı sıfır düzeyinde. Boyuna rağmen hava toplarına sıçrayamıyor bile. Hareketli değil. Yani Gomisin falan seviyesi bunun yanında uzay seviyesi. Siz adamın heybetine aldanıyorsunuz ama çok büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Öte yandan istediğimiz bir forvet alamayacağız bu da bir gerçek. Ancak ben herhangi bir forvet oyuncusunun catneden çok daha faydalı olacağını düşünüyorum ki şu anda transferde olmazsa olmaz olan mevki burası..
çok iyi çok hoş söyledinde ben daha forumda cagne cok iyi diyen bir allahın kulun görmedim. milletin yanlış düşündüğü ne acaba

Orrrrrrrrrrrrr

ali koç: "transferlerin kurallara göre uygun yapılmasını herkes istiyor. oğulcan konusunda henüz resmi ceza verilmedi, yakın takipçisiyiz. fenerbahçe olarak bu konudan rahatsızız.

Pardon da Sen niye rahatsızlık duyuyorsun , Çaykur’un vekilimisin yoksa Sahibi mi? Kim oluyorsun? Ayrıca ne oldu Oğulcan konusunda, açık açık açıkla yoksa iftiracısın. Sizin kontrolünüzde olan kurullar bile ayartma yok dedi. Evet sponsorlukla kulüp ayartıp şike yapan yönetici desem, sen ne diyeceksin?
Bu çırpınışların yandaş kulüp bulup hatır şikesi desem ne diyeceksin?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımda bu adamdan yetenekli birini söyle bana Fegh dışında

Çoğu zaman beyinsiz olabilir ama yeteneksiz diyemezsin
O yetenek bana mac lazandirmali. Kontrolsuz güc güc degildir. Beyinsiz yetenek yetenek degildir. Pas özürlü bu herif. Gel vazgec bu sevdadan

Pardon da Sen niye rahatsızlık duyuyorsun , Çaykur’un vekilimisin yoksa Sahibi mi? Kim oluyorsun? Ayrıca ne oldu Oğulcan konusunda, açık açık açıkla yoksa iftiracısın. Sizin kontrolünüzde olan kurullar bile ayartma yok dedi. Evet sponsorlukla kulüp ayartıp şike yapan yönetici desem, sen ne diyeceksin?
Bu çırpınışların yandaş kulüp bulup hatır şikesi desem ne diyeceksin?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sn. Aşur, yorumlarınızı beğenmekteyim. Kalıcı olursunuz umarım

irfan transferi çok kritik kalitesinden ziyade gelecek adına çok önemli yabancı sınırı saçmalığı var ufukta

Yousuf taylana alternatif. Irfana degil.once bi mevki ogrenin,sonra da taylanin kac tane alternatifi var takimda bi bakın.yousuf şart
29ef0a0946d0451d095d637c6a088c11.gif

irfan transferi çok kritik kalitesinden ziyade gelecek adına çok önemli yabancı sınırı saçmalığı var ufukta
Yabancı sınırı gelmez rahat ol kardeş. Fenerin yerli çöpleri yakinda futbolu bırakır oyle sadık ozan la filan 11 kuramazlar.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamalek zaten st etienne resmen olumsuz sonuclandi diye aciklamisti

Dunya ustune diagneye ihtiyaci olup 5-6 milyon euro verecek 1 allahin klubu yok mu ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt