- 6 Eylül 2014
- 93.933
- 64.726
- 4.608
Vermesin sezon sonu bedavaydi. Allah akil vermisAkbaba transferinde de 4m bonservis vermemizin sebebi suyun öteki tarafı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermesin sezon sonu bedavaydi. Allah akil vermisAkbaba transferinde de 4m bonservis vermemizin sebebi suyun öteki tarafı.
Nebicim isim bu kim bu japon muWamantiguka yine attı.
1 sene bekleyemedi bizimkiler Gomis'i gittik 6 m euroya sattık Akbaba için sonra.Vermesin sezon sonu bedavaydi. Allah akil vermis
Onyekuru sonrası yoğun uğraşlardan sonra seni bulduk

Keske alsalar soyle 10 civarı paraya da iyice batsınlar.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 ay sanirim devre arasi gelmemismiydi. Oyle hatirliyorum. Apo denen herifte akil aramakta benim hatam1 sene bekleyemedi bizimkiler Gomis'i gittik 6 m euroya sattık Akbaba için sonra.
irfana 4 milyon da verilmez imhoirfana 14 milyon verilmez
Müthis herif, büyük paraya satacak StuttgartWamantiguka yine attı.
y. alırlarNe Fener resmi basvuru yapip Irfan icin gorusmek mi istemis...
Emre Kilinc takas istegini ilk soyleyen Ftw nin tweeti
Yaz transfer dönemi geldi. Sakatlık fln yaşadığı için hep öyle hatırlaman normal.5 ay sanirim devre arasi gelmemismiydi. Oyle hatirliyorum. Apo denen herifte akil aramakta benim hatam
Salliyor ya. Nasil beni takip ederler diye g.t..ini yirtiyorlar. Nebicim bir anlatim buNe Fener resmi basvuru yapip Irfan icin gorusmek mi istemis...
Emre Kilinc takas istegini ilk soyleyen Ftw nin tweeti
biz alamayalım diye araya girmşler işte almak için değilFtw sallamaya devam ediyor.ozan,sosa,mert hakan falan saydirmayin simdi
11 e dönmüş