Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
İrfana 14 vereceklerse alsınlar
borçları 5 milyar liraya yaklaşır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthis herif, büyük paraya satacak Stuttgart
Turancılığı reddetmen üzdü beni üstad

berat albayrak cidden çöp. az önce yay üstünden penaltı noktasındaki adama pas verirken kaptırıp penaltı yaptırdı. böyle vasat adamlar bize gelmemeliydi gelmedi de
Bu sefer sanmıyorum,mesut üzerinden bagis topluyorlarbiz alamayalım diye araya girmşler işte almak için değil
her transferimizi engellemek için yapıyorlar klasik
Berat Albayrak eski ekonomi bakanı yaberat albayrak cidden çöp. az önce yay üstünden penaltı noktasındaki adama pas verirken kaptırıp penaltı yaptırdı. böyle vasat adamlar bize gelmemeliydi gelmedi de
berat albayrak cidden çöp. az önce yay üstünden penaltı noktasındaki adama pas verirken kaptırıp penaltı yaptırdı. böyle vasat adamlar bize gelmemeliydi gelmedi de
Bi üstad vardı. Kulaklarını çınlatalım.Allah müslüman Türk’ü korusun.
Adalet yüzyıllarca Türk’ün Kılıç ucunda yükseldi..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekonomiyi birakip futbola mi baslamis diye tereddut ertirdin reisberat albayrak cidden çöp. az önce yay üstünden penaltı noktasındaki adama pas verirken kaptırıp penaltı yaptırdı. böyle vasat adamlar bize gelmemeliydi gelmedi de
İşi yokuşa sürmek için olmasın ?emre kilinc takas istegi de sacma,basaksehir bizim ve fatih hocanin kabul etmeyeceğini bile bile niye emreyi istesin.bunda da guzel sallamis ftw.. .
irfana 4 milyon da verilmez imho
ben olsam vermem ama hoca istiyor napalım4 verilir ya