Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.278
- 24.326
- 3.093
Bu bursa ne oyuncular çıkartmış öyle yav neredeyse takımın tamamına talip var vala helal olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaşım linnes sener out lala İsmail in olsa görüşün ne olurIsmail yazin. Bence deandre veya lala
Neyi var kardeşim Linnes'in ? ne zaman yattığını maç kaçırdığını gördünüz ?
Öyle miviya. süleyman rodop: irfanın gs ye transfer ihtimali 10051
Gusül onemli kankaŞansıma tüküreyim ya Bundesliga da bütün maçlar üst oldu. Bi benim oynadığımda tek bir gol var.
Lalanin sözlesmesi yazin bitiyor. Simdi anlasip takima deriz 500k ya birak ya da yazin belese bizde. Yazin Linnesin kontrati bitiyor + Senerin. Sener yerine Ismail cokcalis. Omarin durumu netlik kazanirsa Linnes gider veya kalir.Ben Keny Lala haberini görmüştüm sanki burada o yüzden onun olabileceğini düşünüyorum. Sezon sonu Linnes, Şener gidecek çünkü Omar'ın tedavi durumuna göre fesih durumu var. Lala- Linnes+ 500 bin takası olabilir ikisinide sözleşmesi sezon sonu bitiyor böylelikle diğer kulüpte sağ bekini bedavaya kaybetmemiş olur.

Öyle mi
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben direk Linnes takasına da okeyim şahsen Linnes'in kalmasına hiç gerek yok. sağ beki Lala+ genç Türk( İsmail, Bilal) sol beki de yine sözleşmesi biten Jetro Williams+ Emre Taşdemir gayet iyi götürürüz bence.Lalanin sözlesmesi yazin bitiyor. Simdi anlasip takima deriz 500k ya birak ya da yazin belese bizde. Yazin Linnesin kontrati bitiyor + Senerin. Sener yerine Ismail cokcalis. Omarin durumu netlik kazanirsa Linnes gider veya kalir.
lala
linnes/Omar
ismail
olur
Yusuf falan da konuşuluyo bunların yanında bence Taylan’ın sene sonu gitme durumu olabilir ekşide Sevilla falan demişlerdi bi ara.sene sonu mehmet özcan’da geliyor diyorlardı.
haberlere göre 2022 ortasaha rotasyonu taylan,aytaç,salih u , mehmet özcan , emre kılınç , irfan
Adami daha piyasada yokken ve fransa ikinci liginde oynarken burada bir cok defa yazmistim alalim diye. Stuttgart parayi basip aldi. Cok iyi bir yetenek, hizi, topla hizlanmasi, top surmesi, adam gecmesi falan cok iyi. Iyi bir sezon geciriyor, sezon sonu transfer yapar gibi.
Sol beke willems değilde Puchacz çok iyi olur sene sonu çok pahalı olmaz diye düşünüyorumBen direk Linnes takasına da okeyim şahsen Linnes'in kalmasına hiç gerek yok. sağ beki Lala+ genç Türk( İsmail, Bilal) sol beki de yine sözleşmesi biten Jetro Williams+ Emre Taşdemir gayet iyi götürürüz bence.
Yokuş yukarı koşarken bu kadar zorlanmıyorum awBu arada Galatasaray kulübü Irfan Can'ı alamaz ise, şubat ayında Başakşehir kulübü olarak dava açarım.
Ocak ayının ilk haftasında daha henüz resmî bir transfer görüşmesi bile olmamışken 'Irfan'ı istiyoruz, onun da bizi istediğini biliyoruz' açıklamasını yaparsan, 2025'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun aklını çelmiş olursun arkadaş kimse kusura bakmasın.
Başakşehir kulübünün alıp yetiştirdiği, şampiyon olduğu bir takımın oyuncusu Irfan Can. Öyle çıkıp açıklamalar yapamazsın, yapmamalısın. Olur da Başakşehir bugün Irfan'ın da isteksiz ve etkisiz oyunuyla Rizespor'a yenilip küme hattına yaklaşırsa Başakşehir kulübü bunu affetmez.
Bir yandan Abdürrahim Albayrak'ın twitter'da ki like'larına göz atıyorum yemin ederim amatör işi, düpedüz rezillik. Rahat bırakın çocuğu madem alamayacaksınız!
Biz de bu işleri usülüna göre yapmıyoruz. Ve bu beni rahatsız ediyor. Çıkıp aslanlar gibi teklifini yapar, alırsın oyuncuyu. Ama bu şekilde bu transferi yürütmek Galatasaray camiasına hiç ama hiç yakışmıyor.
Şerefsiz Leverkusen.Gusül onemli kanka