Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Fener görüşme istemiş başaktan. Bi biz yapamıyoruz şu işi sen de git onların ilgilendiği herkese teklif ver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buradan vurmaya çalışıyorsun, güzel. Evet gurbette yaşıyorum. Dilimize önem vermeye çalışıyorum hiç kolay olmasa da. Hatalar yapıyoruz illa ki, çünkü bunun eğitimini almıyorum, almadık hiç bir zaman.hangi oda kanka ''soyunma odası '' mı ?
Benim çocuk fenerli olsa ve bana gelip baba mesut ol mesajı atalım diye kafamı ütüleyecek var ya yeminle tokadı yerdi benden.Koç: "Bugün, 'FenerOl' kampanyasını imzalar atılana kadar 'MesutOl' olarak değiştireceğiz. En az bir SMS rica ediyorum. Telefonu olmayan çocukların babalarına, annelerine baskı yapıp SMS yollamalarını rica ediyorum."
Dedesi şu an mesazarında ters dönmüştür.
Bu nasıl bir acizliktir, bizim başkan sadece zenginlerden yardım istedi.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yönetim kampanyayı doğru dürüst duyuramadığı için toplanan para miktarı oldukça az.
Şikeciler gibi bizdemi resmi siteye yazıyoruz nerede rakam.Yönetim kampanyayı doğru dürüst duyuramadığı için toplanan para miktarı oldukça az.
Yunus Akgün 3 sene içerisinde "Bölgesel Amatör Ligine" düsmezse hicbir sey bilmiyorumŞimdi birçok kişi belki beni eleştirecek ama seneye Yunus Akgunu oynamamız gerekiyor bence İrfan i transfer etmemiz kadar önemli bir isim
O zaman transfer beklememek lazım, zaten satamıyorlar.Ulusal kanalda 24 saat reklam yapsalar da bir şey değişmez, Galatasaray taraftarı koyun değildir.
Topu, tankı, tüfeği ne varsa buyursunlar.Muhsin Bey'i rahat bırakalım
O zaman transfer beklememek lazım, zaten satamıyorlar.
Ben de buna ayar oluyorum. Kendileri lüks içinde malikanelerinde viskisini yudumlarken, milyon dolarlar alan futbolcular için asgari ücretle bu ülkede hayatta kalmaya çalışan insanların üç kuruşuna göz dikiyorlar. İşin kötü kısmı da bu insanlar çocuklarının rızkını veriyor bir de.Koç: "Bugün, 'FenerOl' kampanyasını imzalar atılana kadar 'MesutOl' olarak değiştireceğiz. En az bir SMS rica ediyorum. Telefonu olmayan çocukların babalarına, annelerine baskı yapıp SMS yollamalarını rica ediyorum."
Dedesi şu an mesazarında ters dönmüştür.
Bu nasıl bir acizliktir, bizim başkan sadece zenginlerden yardım istedi.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Hocam hep boyle diye diye kaybediyoruz oyuncuları bilmiyorum takip ediyormusunuz ama tekniği felan oyun görüşü gayet yerinde şimdi önümüzdeki sene hızlı adamlarla oynarsa başarılı olmaması için hiçbir neden görmüyorumYunus Akgün 3 sene içerisinde "Bölgesel Amatör Ligine" düsmezse hicbir sey bilmiyorum
Topu, tankı, tüfeği ne varsa buyursunlar.
Bizim davamız Galatasaray. Galatasaray ile doğuduk, Galatasaray ile öleceğiz.
Sıkıntı yok renktaş yeter ki hakaret olmasın.
Yunus Akgün 3 sene içerisinde "Bölgesel Amatör Ligine" düsmezse hicbir sey bilmiyorum