- 27 Ocak 2010
- 59.379
- 30.986
- 3.523
amed akçan güvenilir kaynak mı baylar
feldkamp gittiğinden beri yoktu ortalarda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgimi temennimi tahminmi duyummuirfan h.o arkadaşlar sezon sonuna kadar kiralık zorunlu satın alma opsiyonlu 8 milyon euroya bu iş biter
ahmet amca yalan söyleyecek karakterde biri değil lakin kandırılma ihtimali yüksek bir yapısı varamed akçan güvenilir kaynak mı baylar
irfan h.o arkadaşlar sezon sonuna kadar kiralık zorunlu satın alma opsiyonlu 8 milyon euroya bu iş biter
Salih ve aytaç o kadar kötü değiller ve bizde real madrid değiliz fm oynamaktan başı dönmüş bazı kişilerin her istediğimiz adamı alabiliriz sanıyorlar.
Sen nasıl Galatasaray’lı oldun.? Benim yavru aslan doğduğundan beridir üstünden Galatasaray battaniyesi inmedi. Bütün formalarımı ona bırakacam. 15 yıllık gözüm gibi baktığım bir formam var. Şahsen başka bir takım tutmasına izin vermeyecem büyük konuşmayayım.Bir Bursalı olarak rahmetli babamın fanatiği olduğu şu bursasporla gurur duyuyorum vallaha helal olsun gencecik çocuklarla muthiş mucadele ediyorlar ve bu takımın transfer tahtası kapalı.Yokluk bazen varlik sebebi helal olsun
Bizim Muhsin kardeşimizle bir derdimiz yok. Sadece ne demek istediğini anlayamadım.
ben 6 7 yaşlarındayken rahmetli babam mal satmaya şehir dışına gidiyordu o dönemde bizim monaco maçını izliyorum tv tek kanal var tabii.Büyük olasılık ilker yasinin prekazinin golunden sonra ve goll vegolll diye bağırışından sonra çok şükür Galatasaraylı oldum.Babam çok bursa maçına götürdü ama baktı her Galatasaray mağlubiyetinden sonra ağlıyorum oda bıraktı uğraşmayıSen nasıl Galatasaray’lı oldun.? Benim yavru aslan doğduğundan beridir üstünden Galatasaray battaniyesi inmedi. Bütün formalarımı ona bırakacam. 15 yıllık gözüm gibi baktığım bir formam var. Şahsen başka bir takım tutmasına izin vermeyecem büyük konuşmayayım.
@Hayri CundBu arada Galatasaray kulübü Irfan Can'ı alamaz ise, şubat ayında Başakşehir kulübü olarak dava açarım.
Ocak ayının ilk haftasında daha henüz resmî bir transfer görüşmesi bile olmamışken 'Irfan'ı istiyoruz, onun da bizi istediğini biliyoruz' açıklamasını yaparsan, 2025'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun aklını çelmiş olursun arkadaş kimse kusura bakmasın.
Başakşehir kulübünün alıp yetiştirdiği, şampiyon olduğu bir takımın oyuncusu Irfan Can. Öyle çıkıp açıklamalar yapamazsın, yapmamalısın. Olur da Başakşehir bugün Irfan'ın da isteksiz ve etkisiz oyunuyla Rizespor'a yenilip küme hattına yaklaşırsa Başakşehir kulübü bunu affetmez.
Bir yandan Abdürrahim Albayrak'ın twitter'da ki like'larına göz atıyorum yemin ederim amatör işi, düpedüz rezillik. Rahat bırakın çocuğu madem alamayacaksınız!
Biz de bu işleri usülüna göre yapmıyoruz. Ve bu beni rahatsız ediyor. Çıkıp aslanlar gibi teklifini yapar, alırsın oyuncuyu. Ama bu şekilde bu transferi yürütmek Galatasaray camiasına hiç ama hiç yakışmıyor.
Güzel olur ama buta da bosa cikiyorKenny lala nasıl olur
Hani kabga xd
İstemediği bir yerde kafasını futbola veremez.İrfan Can Sahada geziyor..
Alınsa en fazla deniz türüç etkisi yaratacak gibi bi hali var