Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koç olmasaydı az kalsın bir kaç milyon euro da Deniz Türüç’e gömecektik. Bu çöpü alsaydık şimdi kime kızacaktık acaba?

Halit ne oldu sabahtan beri adımızı kullanıyorsun. 100 kere anlattım ya yeter. Kasa da para yokken şu tür açıklamalar yapmayın diyorum. Sonra sıkıntı yaşıyoruz millet üzerimize geliyor diyorum. Çocuk bir de kötü oynayınca suçlu biz olacağız diyorum.

0:13

Muhsin kardeşim hiç bir kötü niyetim yok. Kırmışsam hakkını helal et.

İrfan ceza sahası yayı nın içinde maça başladı orda bitirdi

Bi msj verdi. İrfan artık Başağı kafada bitirmiş.

1611424855528.webp

Buradaki bazılarının kafamda oluşan imajı :)

Şimdi irfan gelirse yazında bonservis yada kiralamayla kaanı çözersek +dorukhanda beleş seneye ilk 11 için 3 yerli zorunluluğunda zorlanmayız

As olarak kaan-irfan + taylan/dorukhan/emre k/oğulcan işimizi görür diğerleri rotasyon

Bence ali akmanı alıp oynstslım disgne kadar oynsr daha iyisini oynar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İrfan, Türkiye liginin açık ara en kaliteli yerli oyuncusudur her ne pahasına olursa olsun alınmalıdır. Şikeciler bile bu transferin gerçekleşmesini istemiyor. İrfan alınırsa yabancı kısıtlamasının adı bile ortadan kalkar. Siz halen 8-10m çok diyorsunuz, kazanılacak lig kupası ve şl gelirleri zaten kulubü paraya boğacaktır. Şampiyonluğa oynayan takım üçün beşin hesabını yapmaz.

İrfan ile falan hiç uğraşmayacaksın..

Bursa nın parlayan gençlerini alalım diyecem onları da kulübede çürütürüz emre akbabaydı ömer bayramdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt