Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Jorgensen diğer ikiliden 20 kat filan daha kalitesiz.Zaza , Jorgensen , Costa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jorgensen diğer ikiliden 20 kat filan daha kalitesiz.Zaza , Jorgensen , Costa
Cocugun potensiyeli cok fazla her mac belli ediyor kendini topu alisi dokunusu pasi falan cok iyiBu ali akmanida cok sisiriyorlar 1.73 santrafor varmi ornegi cubuk gibi fizigi var anca striker olarak kanat forvet filan oynar sonu enes unal gibi olur emrr mor gibi olur bu fizikle avrupaya gerek yok super ligte bile ezerler
vay rengim hatırlıyor musun knupu çok büyük beklentim vardı ondan büyük hayal kırıklığı olmuştu adrian knupadrian knup gibi mi bu morgestern?
Agüero 1 90 zatenBu ali akmanida cok sisiriyorlar 1.73 santrafor varmi ornegi cubuk gibi fizigi var anca striker olarak kanat forvet filan oynar sonu enes unal gibi olur emrr mor gibi olur bu fizikle avrupaya gerek yok super ligte bile ezerler
Ben Diagnenin gideceğini düşünmüyorum , boşuna konuşuyoruz.Jorgensen diğer ikiliden 20 kat filan daha kalitesiz.
Bu forvetler aynı stilde mi yani bizim aradığımız ucuzluk harici bir kriter var mı Muhammed farklı Zaza farklı jorgensen farklı stilde değil mi ?Jorgensen diğer ikiliden 20 kat filan daha kalitesiz.
Diagne İngiltere için milli olma kriterlerini falan taşıyor mu ? Orada sartlar vardı bugün bir programda gidemez diyenler vardı .Ben Diagnenin gideceğini düşünmüyorum , boşuna konuşuyoruz.
Stil kriteri yok demekki geçen isimlere bakarsak.Belliki bir golcü araniyor,isimler arasında en kötüsü jorgensen.Hatta Diagne sen bile kötü.Bu forvetler aynı stilde mi yani bizim aradığımız ucuzluk harici bir kriter var mı Muhammed farklı Zaza farklı jorgensen farklı stilde değil mi ?
ulrich van gobbel, norman mapeza, adrian knup, constructorul maçları :/ hey gidi günlervay rengim hatırlıyor musun knupu çok büyük beklentim vardı ondan büyük hayal kırıklığı olmuştu adrian knup
Acuah Yusuf'tan daha iyi ama yasliSerinin alternatif i Yusuf mu yoksa irfan olmazsa seri mi alacağız .Yusuf un alternatifi var mı Acuah falan diyenler vardı ?