Arif Emre Dere
Sarı Üye
- 28 Haziran 2010
- 607
- 521
- 2.163
Ayrıca yedek golcü olarak Denizlispor dan ayrılacak olan Rodellega 4 aylığına alınabilir. Mustafa, Halil ve Rodellega 3lüsü muazzam olurdu bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jorgensen olmaz, olmamalı. Genç, dinamik oyuncu istiyor Fatih Terim. Muhammed i istediğinden belli bu.
Yemin ederim, bu kalitede adam alacagima babeli oynat daha IyiNerde beles oraya yerles bizim hesap genc oyuncular bonservis vermen lazim bizim yönetimde bu paralari irfan vermeyi hedefliyor saka gibi
Alamıyorsun , limit yok. İrfan pahalı almayalım demek ucuza çöp alalım demek mi oluyor ? Kaçan scout transferlerinin en az iki tanesini yapardın 10 milyona , 10 milyon harcayacaksın ille o şekilde harcarsın. Hauge gibi adam 5'e gitti. Ben hesap yapabildiğim için ihtiyatlıyım merak etme de sende matematik yok sanırım 1 milyon bütçe var aşağı yukarı nasıl alıyorsun 10 milyon verip İrfan'ı açıklar mısın ? İrfan'ın bizi şampiyon yapacağının garantisini nasıl verebiliyorsun ? Söylediğin bir tane cümlenin altı dolu değil yahu. Galatasaray kaç kere 10 milyon üstü para verip transfer yapabilmiş tarihinde ?Çöpleri ucuz diye takıma doldurarak anadolu takımlarıyla mı derbi oynayacaksın. Üçün beşin hesabını yapıp almadıkları scout transferlerinin şu an ki değerini görebiliyormusun. Doğru transfer olduğunu düşünüyorsan alacaksın. Kaybedilen maçlar yüzünden ve giden şampiyonluk yüzünden kaybedilen paraların da hesabını yaptın mı ? Şu an transferleri çok iyi değerlendirebilen bir scout ekibi var, 5 oyuncudan 1-2 tanesi tutsa zaten sana 5 oyuncu parası daha çıkarır.
van gobel hayatımda gördüğüm en azman sağ bekti hiç unutmam bejeke maçında ayı alpay ona omuz attı alpay sedyeyle çıktı ve şerefef yoksunu hakem tek suçu inanılmaz güçlü olmak olan van gobel reise faul sarı kart vermişti.Büyük ihtimalle hakemde oğuz sarvan satılmışı idi.febe uşağı bilirsinulr,ch van gobbel, norman mapeza, adrian knup, constructorul maçları :/ hey gidi günler
Heh aguero dan kac tane var oldu olacak messi deseydin sokaktan kimi cevirsen aguero dimi ?Agüero 1 90 zaten
ben oyuncuyu hiç izlemedim, muhtemelen diagne'den 100 kat daha topçucur, bir kere avrupa alt yapısı almış bir zat kendisi.Jorgenseni abartmayın tamam çok skorer bir adam değil ama Diagne yanında futbolcu bile değil Jorgensen topla arası baya iyi olan duvar olabilen bir forvet bu lig de fernandao ve Diagne gol kralı oldu premier Lig takimi değiliz keşke daha iyisi gelsin ama Jorgensen iyi adamdır bu forumda bir adam bir kaç kişi tarafından ilk başta begenilmeyince adamı hiç izlememiş kişiler bile düşman kesilip aforoz ediyor elinde ayarsız Diagne ve sakat falcao olan mecburiyetten Oğulcani forvet oynatan takımın taraftarı Jorgenseni amatör küme topçusu yaptı anında
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kubilay türkyılmaz ile takas yapılmıştı kendisi galiba, yanlız sanki sağ bek değil de orta sahaydı diye hatırlıyorum. çok güçlüydü harbiden.van gobel hayatımda gördüğüm en azman sağ bekti hiç unutmam bejeke maçında ayı alpay ona omuz attı alpay sedyeyle çıktı ve şerefef yoksunu hakem tek suçu inanılmaz güçlü olmak olan van gobel reise faul sarı kart vermişti.Büyük ihtimalle hakemde oğuz sarvan satılmışı idi.febe uşağı bilirsin
Scout ekibi önerdiyse eger, scouting parametreleri aciklanmasini isterim sahsenJorgensen icin sadece bilgi almisiz, Feyenoord devre arasinda kiralik yollamaz.
Bu Jorgensen menajer onerisi mi yoksa scout ekibi mi onerdi merak ediyorum. Berbat bir oyuncu.
Bak buna eyvallah sakatlık konusunda en ufak suphe varsa gelmesin ama onun dışında Jorgensen boş bir adam değil keşke mohamed olsaydı yada daha üst seviye birisi olsaydı ama olmuyorsa eğer sakatlık sorunu yoksa Jorgensen iyidir ve eminim gelirse seveni çok olacakben oyuncuyu hiç izlemedim, muhtemelen diagne'den 100 kat daha topçucur, bir kere avrupa alt yapısı almış bir zat kendisi.
yanlız t-markt sakatlık verilerine bakınca kesinlikle gelmesin diyorum, 3 senedir periyodik olarak uzun uzun sakatlık yaşıyor bu arkadaş. artık sakat oyuncuya tahammülümüz kalmadı.