Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl ibb Ekrem beyden önce Başakşehire (malum İst. Büyükşehir belediye spor) destek olması yanlış idiyse bugün ibb başkanının sembolik de olsa bir yardımda bulunması yanlış. Hele de israfı engelleyecem diye bir vaadde bulunmuşsa...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi de adam belediyenin parasını vermiyor gidip Halk Ekmeği sponsor yapmıyor makbuzda yazıldığı gibi kendi hesabından cüzi para yatırmış Başakşehir ile ne alakası var

burhancan yalan haberler yaptığı için tesislere girmesi yasaklanmış bir herif niye paylaşılıyor ki sürekli

Savaş Çorlu: "Eleştirilen Belhanda, Fenerbahçe'nin üç forvetinden daha çok gol attı."

B471D400-5ED3-411B-94FE-E019BC4E66FA.webp

Ewt,

Gaddar Kerim ve Zülfo Ağa'nın transfer haberlerini göremiyorum.

Fener alır İrfan'ı rahat alır gayri resmi yollardan sonra da taraftar burda yangın yapar bu kasar ucuza biz nasıl alamadık diye. Gelgelelim nerede oynatırlar onu bilmiyorum. Bu hafta misal Ozan oynamadı atak bile yapamadılar. Daha Mesut girecek
Sosa'yı falan zaten geçtim. Fener bizden daha mantıksız işler yapıyor.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi de adam belediyenin parasını vermiyor gidip Halk Ekmeği sponsor yapmıyor makbuzda yazıldığı gibi kendi hesabından cüzi para yatırmış Başakşehir ile ne alakası var

O zaman vatandaş Ekrem olarak yaptım diyecek. Dikkat edersen ibb başkanı olarak yaptım diyor. Bu da cebimden değil belediyenin kasasından yaptım demektir, renkdaş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam İrfan transferine gayriresmi sponsor olmuş tepki gösteriyosunuz yaw

viscayıda getir ekrem başkan

bizim taraftar forvet begenmiyor devre arasında kimi alabilecez bedavaya yada kiralk

Bu forumda herkese ayni kurallar gecerli degil mi? @Keramettin TANRIVERDİ admin kusura bakma uzerinden ornek verecegim.

Admin Ss de ki gibi sokunca sakinca yok ama? Demek ki o kadar da kotu birsey degilmis

ben zaten size uyarı puanı ve ceza vermedim. paylaşılan adamın kolpacı olduğunu da biliyorum ama piyasadaki çoğu duyumcu ve muhabir böyle. hakaret konusunda genel bir konudan bahsetmiştim. bazen ben de kullanıyorum ama azaltırsak iyi olacak.

ben zaten size uyarı puanı ve ceza vermedim. paylaşılan adamın kolpacı olduğunu da biliyorum ama piyasadaki çoğu duyumcu ve muhabir böyle. hakaret konusunda genel bir konudan bahsetmiştim. bazen ben de kullanıyorum ama azaltırsak iyi olacak.
Hocam herkes hergin.Birde boyle yalancilari gorunce insan cileden cikiyor. Eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt