Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfancanda çıkılan rakamlar yousouf transferinin bitme ihtimalinin yükselmesi forvet alınacak olması ferro haberleri
Bunların hepsi tabi doğruysa luyindamanın satılacağını gösterir iyi para getirse keşke

Sent from my SM-G532F using GSCimbom Forum mobile app

Tamam Arda Feghouli filan muazzam kaliteli adamlar tamam İrfan Can da gelsin eyvallah da bu ligde Boupendza ve Ekuban gibi adamlar da lazım görüyoruz hani oynadıkları her maç rakibin başına bela oluyorlar

Bilmiyorum oyuna sadece topa sahip olalım pas yapalım gözüyle bakmamak lazım

Tamam Arda Feghouli filan muazzam kaliteli adamlar tamam İrfan Can da gelsin eyvallah da bu ligde Boupendza ve Ekuban gibi adamlar da lazım görüyoruz hani oynadıkları her maç rakibin başına bela oluyorlar

Bilmiyorum oyuna sadece topa sahip olalım pas yapalım gözüyle bakmamak lazım

Döviz

31.01.2019 Diagne G.Saray'da EUR €5.96

24.01.2021 Irfan muhtemel G.Saray transferi EUR €9.00

€3.05 gibi ciddi fark var. 10 milyon EURO isteyen Başakşehir'in de Allahı yok.

Diagne'ye 59 milyon TL vermişiz.

59 milyon TL bugün €6.600.000 eder.

Maksimum vereceğimiz para €6.000.000 olmalı, nokta.

7.5 satıştan yüzde 25 pay diyeceksin kabul ederse alırsın etmezse geri çekilirsin

İrfan transferinde inanılmaz bir bilgi kirliliği var.

Basın da çıkan içerisinde takas formülü olan tüm haberler yalan. Başak Emre kılıç Luyindama yada başka hiç bir futbolcuyu takasta talep etmiyor. Sadece para ile transferin gerçekleşmesi isteniyor. Dolayısıyla bu takas formülleri üzerinden gereksiz yorumlarla zaman kaybetmeyin derim...

Bu transferlerde Serhan Türkü takip edebilirsiniz. Başkandan direk bilgi alıyor ve başkanda onu kullanıyor haber servisleri konusunda. Perşembe bir görüşme daha olacakmış ama bu transferin olasılığını yüksek görmüyorum. Serhan Türk GS teklifi ile Başak talebi yaklaşık 3 katı diyor. Dolayısıyla bu makas kapanır transfer gerçekleşir mi düşük ihtimal.

irfan transferi zor renktaşlar ama yönetimin bir b planı olmadığı için irfanı zorlamaya devam ederler transfer sezonu da onyekuru transferiyle noktalanır avı gerçek

Çok sayın moderatörlerim rica ediyorum bu gibi insanlarla ve onların fikirleriyle zihnimizi meşgul etmemize izin vermeyin

Fikirlerimizi paylaşmakta özgürüz elbette ancak bu arkadaş dayatma yaparak algı oluşturmaya çalışıyor ve bunu hepimizin değer verdiği Galatasaray ile ilgili bir konu üzerinden yapması midemi bulandırıyor gereğinin yapılmasını diliyorum saygılar

Hakaret yok, küfür yok, aşağılama yok. Siyaset dahi yok. Sadece siyasetçilere eleştiri var ve a partisi b partisi demeden. Bu eleştirinin burada yapılması sebebi de GALATASARSYIN SİYASETE ALET EDİLMESİ. Yazdıklarım size göre yanlış da olabilir, buna tahammül gerekmez mi? Birbirimize tahammül edemezsek ortak paydalara rağmen birlikte yaşama kültürü nerde kalıyor? Bir dayatmadan bahsetmişsin neymiş o dayatma göremedim. Yanlışa yanlış demek için nefret yada sevgi gerekmez ki eleştiri sadece başkana yöneltmedim de. Mide bulanmasın diye susturacaklarsa, o zaman burası GSCimbom formu değil başka bişey olur ki adı asla forum olmaz. Bir önceki mesajda belirttiğim gibi siyasi tartışmaların yeri burası olmadığı için ve bu tür tartışmaları sevmediğim uzatmayacam. Varsa sorun mod arkadaşlardan ricam söylesinler, gerekeni ben yaparım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hoca İrfan'ı almak istediğine transfer dönemi açıldıktan sonra mı karar verdi ?
İrfan da İrfan diyene kadar zaman kalmayacak. Transfer dönemi başlayana kadar olumsuz da olsa bir işi sonuçlandırmayı beceremiyor musunuz ya ?

İrfan işi olmaz arkaşlar boşuna zaman kaybediyoruz. Göksel denen paracı Galatasaray düşmanı irfanı bize 5-6 civarına vermeyecektir. 5-6 üzeri de para vermek bizim için saçmalık olur bu işi bir an önce sonlandırmak lazım. Alabilecek topçulara bakalım 2-3 tane genç oyuncu alıp önümüze bakalım

Irfan Can'ı en çok isteyenlerden biri olarak gerçekten 6 milyon euro'dan 1 kuruş fazla teklif edilmemeli.

Bu çocuk 25 yaşında, bir sonra ki transfer dönemine girdiğimizde 26 yaşında olacak. Avrupa'dan hiç bir takım çıkıp 10 milyon ver-mez. Imkanı yok.

26 yaşına girmiş oyuncuya verecek maksimum paraları (Avrupa takımları) 6 milyon euro'dur.

Elinde patlayacak Başakşehir'in. Kafalarına göre.

İrfancan 5 milyondan fazla etmez..He lyu gibi en az 7 8 milyon bonservis alabilecegimiz adamla takas+ para dupeduz enayilik.Bu paralara yabanci oyuncu alıp satisindan para bile kazanabilecekken irfanla ugrasmak enayilik...Ha babel diagne belhanda gilleri takasa kabullerse üstüne 3 4 verip almak mantıklı yoksa kalsın bu sene dipleri goren basakta kim alacakmış bakalim.Kalirsa bu formuyla basak krizlerle bogusur visca bi yere kaçar irfam bi yere dağılır giderler..

Orkun Kökçü, G.Saray'ın listesinde!
Galatasaray Yönetimi, orta saha transferi için harekete geçti.

24/01/2021 Pazar Webaslan

Orta saha transferinde Jean Michael Seri'ye yönelen Galatasaray, Fatih Terim'in listesinde yer alan Suat Serdar ve Kerem Demirbay ile de temas kurdu. Ancak iki isim için olumlu dönüş alamadı.

Orkun Kökçü için Feyenoord'a da haber gönderildi. Orkun'a Galatasaray'da sürekli forma verilecek bir ortam olduğu iletildi ve Euro 2020 kadrosunda yer alması için bunun bir şans olacağından bahsedildi.

Orkun'un gelmeye sıcak baktığı ancak son kararın Feyenoord'da olduğu da ifade edildi.

Orkun Kökçü, bu sezon Feyenoord formasıyla oynadığı 17 resmi maçta 1 gol - 1 asist kaydetti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt