Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Galatasaray is negotiating the Ferro loan until the end of the season, Record learns. Our newspaper knows that the Turkish emblem is in talks with Benfica to try to guarantee the transfer of the player”

Luyindama’ya teklifler var demek

Valla ben ikisini de suçlarım. Evet sezon başı 3-4 verip alamadiklari adamlar var. Bu konuda yonetimi suçlarım. Ama irfana 10 verilmesini onaylarsa hocayı da suçlarım. Yazik o paraya degecek bir adam dğl. Burada şişiriliyor hepsi bu. Gelirse 11-12 selcuk etkisinin yarısını yapar ancak.
İrfan'a 10 falan vermeyecek kimse. Varsayıma dayanarak konuşmanın gereği yok.

Her transfer dönemi facia yaşattı bu yönetim, bunların olduğu yerde başka hiç bir hoca durmazdı.

2.5 milyon da olsa al sat dengesi varken oyuncu almak zor.
Ya Luyindama ya da Marcao satlip en az 3 oyuncu alinirdi ama hem Marcao kalsin hem de Luyindama kalsin deyip de bonservisli oyuncu istemek saçma.
Ancak Babel'in filan maasini odeyip bonservis gosterirsin ama kasada para olmayinca o da zor.
Cagne ve Falcao bizi resmen bitirdi.

İrfan'a 10 falan vermeyecek kimse. Varsayıma dayanarak konuşmanın gereği yok.

Her transfer dönemi facia yaşattı bu yönetim, bunların olduğu yerde başka hiç bir hoca durmazdı.
Oyle bi anlatıyorsun ki babasın hayrına duruyor sanırım knk. Maaşlı calışan iste. Durmasaydı.

Varsayım dğl, adamın degerini acikliyorlar. Ve gorusmeler suruyor bildigim kadarıyla. Orta yol bulundugu an yapısacaklar. Orta yol da senin soyledigin gibi 5-6 falan dğl.

2.5 milyon da olsa al sat dengesi varken oyuncu almak zor.
Ya Luyindama ya da Marcao satlip en az 3 oyuncu alinirdi ama hem Marcao kalsin hem de Luyindama kalsin deyip de bonservisli oyuncu istemek saçma.
Ancak Babel'in filan maasini odeyip bonservis gosterirsin ama kasada para olmayinca o da zor.
Cagne ve Falcao bizi resmen bitirdi.
2.5 milyonumuz olsaydı Berat ı isterdim. Tspor çok iyi iş yaptı, keşke biz alsaydık çok ihtiyacımız olan bir bölgeydi, yusufla falan uğraşmazdık.
Bari dorukhanla anlaşalım, irfana 10 vereceğimize bedava alırdık ama fb ile anlaşmış deniyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyle bi anlatıyorsun ki babasın hayrına duruyor sanırım knk. Maaşlı calışan iste. Durmasaydı.

Varsayım dğl, adamın degerini acikliyorlar. Ve gorusmeler suruyor bildigim kadarıyla. Orta yol bulundugu an yapısacaklar. Orta yol da senin soyledigin gibi 5-6 falan dğl.

Paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, kaçtı demesinler diye duruyor, savaşıyor öyle ya da böyle.

Nasıl varsayım değil yav; FFP var limit var şu ortamda 10 m euroyu çıkartıp basacak değiliz. Net bir şekilde imkansız söylediğin şey.

Eteboya bir sezon icin 1,875 milyon gitti. Bunlar Maiconu 2 ye satmayi becerip o oyuncuyu alsaydi, o cocuk simdi belki Etebonun yari maasiyla bizde olacakti ve simdiden isteyenler olurdu.

100 bin euro için hazırlık maçı oynamaya Tunus'a yolladı bunlar takımı. Vizyonları bu kadar...
tenor.gif

Paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, kaçtı demesinler diye duruyor, savaşıyor öyle ya da böyle.

Nasıl varsayım değil yav; FFP var limit var şu ortamda 10 m euroyu çıkartıp basacak değiliz. Net bir şekilde imkansız söylediğin şey.
Umarim imkan oluşmaz knk ne diyim.

İrfan kariyeri boyunca 21 asist yapmis yav daha. 266 mac 21 asist
Tamam defansif os oynuyor da defansif yönü 10m edecek kadar kuvvetli degil bu adam sadece teknik. Duran toplari da kullandıgı donem oldu 21 asist cok az
Her 12 macta 1 asist demek
Gecen sezon 39 macta 5 asisti var, 10 m edecekse skora da etki edebilmesi lazim
Gelse teknigiyle buyuk isler yapar ama edecegi maks 3-4m

Su Jorgensen denen adam oyunn icinde nasil onu yazin bi tutturmussunuz gol golg gol.Gol atan adam var zaten Diagne onuda begenmiyorsunuz oyuna katki saglamiyor diye bizim Elmander gibiyse varsin gol atmasin duvar olsun yeter

Aslında yine alırdık kiralık zorunlu opsiyon vs. Ama yönetimde işi bilen adam yok, neler kaçıyo neler takılmışlar şimdide irfana deli eder bunlar bizi.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zamaninda transfer yapmazsan olacagi bu. Cagne'ye 13 milyon öderken 3 ay sonra da yana yakıla Vedat'i istedik.
Yazin Ismael'i 1.5 milyona almadik simdi 7.5 milyona Irfan'i alacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt