Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.431
- 18.054
- 2.228
jorgensen bu ihtiyacı karşılar mı sırtı dönük santrafor konusunu senceBu takıma santrafor şart.
3 senedir santraforsuz oynamaktan yoruldum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jorgensen bu ihtiyacı karşılar mı sırtı dönük santrafor konusunu senceBu takıma santrafor şart.
3 senedir santraforsuz oynamaktan yoruldum.
Muazzam scout ekibi visca gezhal gibi bir sag acik bulsun
altay dan iyi kaleci
takımın asıl sorunu forvet zaten,hemen her maç net pozisyon buluyoruz ama şu gole çevirme oranına bak
Evet Uğurcan sonrası favorim o çocukIlla bir irfan alacaksak göztepe kalecisini almak lazım. Muslera sonrası rahat oynar, yetenekli kaleci.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
takımın asıl sorunu forvet zaten,hemen her maç net pozisyon buluyoruz ama şu gole çevirme oranına bak
Tivibusporda tam gole denk geldim. Aslinda sivadi ama sansi yanindaydiJorgensen gol atmış
Kaan sag bek icindir defansa gelmesinLuyindama gidici mi? Kaan transferi birden nerden cikti? Kiralik + opsiyon ile anca gelir herhalde.
tabiki de %90 beklemiyorum dünyada yoktur zaten ama bu pozisyonlara gomis veya sörloth girse en azından 60 a yakın olur.d,agne 13 tane net pozisyon kaçırmış düşünmükemmele yakın bir oran
takımın santrafor sorunu gole çevirmeden çok oyunun oynanma şekline yaptıkları olumsuz etkiyle alakalı
yoksa %42 istatistiğine bakarsan dünyada daha iyi golcüsü olan takım yok dersin