Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_8781.webp
sordum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

“Göksel Başkan İrfan Can Kahveci'ye daha bitmedi ama senin transfer işini halledeceğiz merak etme demiş. Olma olasılığı %80 bence.” Uğur Karakullukçu / Kontra

FLAŞ

Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan:

"İrfan Can'ı yurt dışından da isteyen kulüpler var. Onlara sezon sonu demiştik ama devre arasında satıyorsanız diye devreye girmek istediler."

(TV100)
Hiç durmasın satsinlar o zaman ne irfan mis be adamlar resmen 20 milyon Euro istiyorlar hem Emre kılıç i vermek enayilik olur

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre kılınç ı çok rahat attılar antalya maçında 2.yarı alacağımız maçta 40 dakika 10 kişi oynayıp 2 puan bıraktık..

Yine diagne yi çok rahat attılar ortada geçen maçta 40 dakika 10 kişi oynayıp maçı kaybettik.

Adamlara hatay deplasmanında son dakikada rakibin çalınmayan penaltısıyla 1 puan hediye ettiler.

Bu hafta nsakala'nın kırmızısını versen aynı bizim antalya maçı gibi son yarım saati 10 kişi oynayacak ve puan kaybedecekler...

Bakın bu saydıklarım sadece son 3-4 maçta olanlar...Sadece şu maçlar düzgün yönetilse en az 1-2 puan öndeydik..

Dribbling yapabilen forvetlere hasta oluyorum. Herifin çalımları video için zorla cımbızlanmış görüntüler gibi değil; bile isteye yapılmış, teknik kokan çalımlar.

Videolardan yorum yapmak ne kadar doğru bilmem ama Mostafa'da dribbling, gol vuruşu, hava hakimiyeti gayet iyi görünüyor..
Son vurusu cok net ayni gomis gibi ama genc ve suratli top surebiliyor gomise top getirmek gerekiyordu bunun onune atsanda olur kendi pozisyonunu kendi yaratabilir son olarak inanilmaz kafaya cikiyor hakan sukurden sonra boylr kafaya cikan forvet gormedim net vuramasa bile rakibi kesin bozuyor

fatih hoca kupada yedigimiz golün aynisini bu kez biz attik dedi. e hoca burada 4 milyon liraya anlastigimiz fatih ile malatyanin alt yapidan cikmis kalecisi ayni golü yiyorsa biz ciddi ciddi kötü transfer yapmisiz diyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt