Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antep fb hatay zor. Cidden deplasman konusunda baya avantajlimisiz
ic sahada beraberlik kredimiz dahi yok. hepsini almamiz lazim. deplasmanda ankaragücü-kayseri-antalya-gencler-denizli maclarini kesinlikle kazanmamiz lazim. bunlar top oynamiyor. bugün malatya gibi ölümüne savunma yapip kontra kovalayacaklar. erken golle rahat kazanirsin bu maclari.

gaziantep-fener-alanya-hatay-göztepe maclarinda oynayan takimlar bizi bulacaktir. antep'i yenip fenere yenilmemek lazim. diger 3 mactan da 1ini almak lazim

Thank you, Minister, really for touching the stability of Zamalek
No clumsiness, no renewal of Sassi's contract, Mustafa Muhammad’s departure. Threat to leave the hand team, stopping work in the October branch. What is it that I don’t want me to do God and yes, the agent # expel_failure_abrahim_ Abdullah

Mustafayi yolladigi icin baskanina laf etmis galiba dogru mu anladim?

Çevirince ekim falan yazıyor..
Giderse ekime gitmezse.. gibi bişey mi acaba 😅

biraz yasli bi kongre üyesi katildi konusmaya. finanslari vs. anlatiyor

herif divan kurul üyesi usluba bak la
Orada olanların hepsi şu anki yönetim karşıtı olayları kendi kafalarına göre anlatıyorlar mesela Gs adası Özbek zamanında yıkılmıştı ama adamlar yalan söyleyerek Cengiz zamanı diyorlar bu tarz daha çok Özbek'i aklamaya çalıştıkları olaylar var o yüzden doğru bilgi vermiyorlar. Zaten katılanların twitter adreslerine baktığınız çoğu zaman trol yaptıklarını ve dedikleri şeylerin genelde çıkmadığını anlarsın.

84 Puanla ligi bitiririz gibi..

23.webp
12.webp

No clumsiness, no renewal of Sassi's contract, Mustafa Muhammad’s departure. Threat to leave the hand team, stopping work in the October branch. What is it that I don’t want me to do God and yes, the agent # expel_failure_abrahim_ Abdullah

baskanlarina tesekür etmis takimi iyi duruma koymuslar diye AMA 3 tane seyde sersenizte bulunmus:
Sassi (bu kimse) kontrati yenilenmemis
Mostafanin yollanmasi
Zizounun sözlesmesini yenilememek

Sayın bakanım zamalekin istikrarına dokundugunuz için teşekkür ederim diyo.

Ben çıkış yapıyom yoksa Arapça yazı görmekten kusacam hayırlı nöbetler

baskanlarina tesekür etmis takimi iyi duruma koymuslar diye AMA 3 tane seyde sersenizte bulunmus:
Sassi (bu kimse) kontrati yenilenmemis
Mostafanin yollanmasi
Zizounun sözlesmesini yenilememek

Orda ironi yapmis galiba ya tesekkur degil sanki o :D
Neyse dogru anlamisim tepkililer muhammed gittigi icin. Ins gelir yaw fazla uzadi

Mostafanjn videosunu izledim kafa ,her iki ayak, vole , plase , ceza sahası dışından, hatta frikikten bile gol atıyor, bana biraz ters gibi geldi , Sıtraykır dediğin bütün hafta saç yaptırıp sadece penaltıdan ve boş kaleye gol atar

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrfanla bu kadar uğraşacağımıza visca için uğraşsaydık daha doğru transfer olmaz mıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt