Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
ve böyle bir adamı kaçırdık elimizden. hem manyak hem profesyonel8 Kasım 2020'de sol ayak bileğinde kırık meydana gelen Felipe Melo, 77 gün sonra Ceara maçıyla sahalara döndü!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ve böyle bir adamı kaçırdık elimizden. hem manyak hem profesyonel8 Kasım 2020'de sol ayak bileğinde kırık meydana gelen Felipe Melo, 77 gün sonra Ceara maçıyla sahalara döndü!
Karı da istiyon mu?Nando
Lala Kaan Marcao Saracchi
Taylan
Ogulcan Feghouli Irfancan Onyekuru
Mohamed
olur mu be...
Nando
Taylan
Mohamed
olur mu be...
müspet bir gelişme olduğunu beyan etti o zatengalasevgisinin tw da begenilerine baktimda Mohammed isi belli degil gibi daha
hee coronasiz olandanKarı da istiyon mu?
Hic olumlu konusmamisdeandre yedlin gibi uçurtma bir sağ beki takımda izlemek güzel olurdu. onun da tekniği linnes gibi çok iyi değil ama atletizmi acayip seviyede.
ismi geçmiş bir kaç yerde ama kenny lala'dan daha fazla bahsediliyor.
Bizim için
transfer dönemi=kanser dönemi
ne eksik ne fazla
d.ö'den beri böyle
EPL topçusu diye bir şey diyemiyorum da tekniği cidden vasat diye biliyorum bu herifi.deandre yedlin gibi uçurtma bir sağ beki takımda izlemek güzel olurdu. onun da tekniği linnes gibi çok iyi değil ama atletizmi acayip seviyede.
ismi geçmiş bir kaç yerde ama kenny lala ismi daha çok geçiyor.
Sence olur mu ?Nando
Taylan
Mohamed
olur mu be...
EPL topçusu diye bir şey diyemiyorum da tekniği cidden vasat diye biliyorum bu herifi.
irfan + Mohamed olsun öpüp basima koyarim .d Kaan da imkansiz degil aslindaSence olur mu ?
Her türlü transfer olursa yurt dışına gitmeyecek miydi zatenHarbiden fotoda mohamedin anası üzgün gibi . Sanki oğlu yurtdışına transfer olmuş veda ediyor gibi![]()
Musap iyi misin ?irfan + Mohamed olsun öpüp basima koyarim .d Kaan da imkansiz degil aslinda