Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#SonDakika
Mehmet Ayan: "İrfan Can Kahveci için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yarışı sürerken devreye bir Fransız kulübü girdi. Hangi kulüp olduğunu öğrenmeye gayret ediyorum. Dün resmi görüşme yapıldı. Kulüp, 2 gün içinde kararını bildirecek." (Lig Radyo)

Bence Saint Etienne :asd:

Su koşullarda yapılacak en iyi hamle Luyindama ve Diagne satışı .

Tabi kazık yemeden.

Diagne, babel, falcao, belhanda,feghouli satisi yapilacak en iyi sey.

Bu adamlara servet oduyoruz, aldigimiz ne ?

Ama bizim yonetim ne bunlari satabilir, ne de bu kadar kisa surede yerlerini doldurabilir.

Son düzenleme:
İrfanı da kaptırırsak artık uzun bir süre kendime gelemeyeceğim için daha da maç izlemem büyük ihtimalle.Bu ne lan ? koskoca takım şamar oğlanına döndü.Trabzon bile bizi tokatlayıp oyuncu alıyor elimizden.Fakir bjk bile mensahı aldı bizden , yeter artık bu ne böyle kulubu ne hale getirdiler.Kabul edilemez bir durum

#SonDakika
Mehmet Ayan: "İrfan Can Kahveci için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yarışı sürerken devreye bir Fransız kulübü girdi. Hangi kulüp olduğunu öğrenmeye gayret ediyorum. Dün resmi görüşme yapıldı. Kulüp, 2 gün içinde kararını bildirecek." (Lig Radyo)
Hahahah Göksal bütün kartlarını koymuş ortaya.

Yermiyiz bu blöfü, yeriz bence.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Fener gercekten Irfani istiyorsa ve Basak bize satacak gibi durmuyorsa, simdiden gidip baska bir oyuncuyla transferi nerdeyse tam bitirme noktasina gelirim ve Irfana yaptigimiz teklifimizi yükseltelim. Ali koc buna dayanamayip acayip yüksek teklif yapar ve iyi kazigi yer. Biz de hazir olan diger oyuncuyu aciklariz.

İrfanı da kaptırırsak artık uzun bir süre kendime gelemeyeceğim için daha da maç izlemem büyük ihtimalle.Bu ne lan ? koskoca takım şamar oğlanına döndü.Trabzon bile bizi tokatlayıp oyuncu alıyor elimizden.Fakir bjk bile mensahı aldı bizden , yeter artık bu ne böyle kulubu ne hale getirdiler.Kabul edilemez bir durum
Yavaşşşş

#SonDakika

Bu haberleri yazdırmak kolay .
Fenerbahçe teklif bile yapmamıştır İrfana , üstüne bir de Fransız takımı sokuyor :asd:

şurada 6 gün kalmış halen adamların 10 13 m arası dillendirdiği irfan peşinde koşuyoruz satın o zaman çöpünüzü avrupaya baykuş kafalılar fincan takımı göndermesi yapan sizdiniz, hoca olursa olur olmazsa devam ederiz dedi gidin başka topçu alın enayi miyiz biz

#SonDakika

yahu bu adama bir ben mi gıcık oluyorum

fransız klubu girdi araya diyor o kadar istihbaratı var ama han gi klup oldugunu bilmiyor

bu kadar yalan bir haber olur mu

بصفتنا نادي الاتحاد ، يسعدنا أن نسمع نقل الحكمة إلى فنربخشة.

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt