Arif Emre Dere
Sarı Üye
- 28 Haziran 2010
- 605
- 518
- 2.163
Aliş vizyonu işte. Galatasaray kimi isterse...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladık ki sistemle oynamaya başladığında zeminin rezilliği ortaya çıkıyor.Tek eksik tezekti o sahada , rezillik resmen.
Allahtan Erzurum , Sivas , Malatya deplasmanı kalmadı şükür.

sen fener muhabiri amigosu değil misin kimseye ulaşmayan istihbarat sana nasıl ulaşıyor lale diye sorarlar adamaGürcan Bilgiç: “Galatasaray’ın Başakşehir’e İrfan Can Kahveci için teklifi 8M€ + Emre Kılınç + Luyindama.”
![]()
Su koşullarda yapılacak en iyi hamle Luyindama ve Diagne satışı .
Tabi kazık yemeden.
Hahahah Göksal bütün kartlarını koymuş ortaya.#SonDakika
Mehmet Ayan: "İrfan Can Kahveci için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yarışı sürerken devreye bir Fransız kulübü girdi. Hangi kulüp olduğunu öğrenmeye gayret ediyorum. Dün resmi görüşme yapıldı. Kulüp, 2 gün içinde kararını bildirecek." (Lig Radyo)
Yavaşşşşİrfanı da kaptırırsak artık uzun bir süre kendime gelemeyeceğim için daha da maç izlemem büyük ihtimalle.Bu ne lan ? koskoca takım şamar oğlanına döndü.Trabzon bile bizi tokatlayıp oyuncu alıyor elimizden.Fakir bjk bile mensahı aldı bizden , yeter artık bu ne böyle kulubu ne hale getirdiler.Kabul edilemez bir durum
#SonDakika
Mehmet Ayan: "İrfan Can Kahveci için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yarışı sürerken devreye bir Fransız kulübü girdi. Hangi kulüp olduğunu öğrenmeye gayret ediyorum. Dün resmi görüşme yapıldı. Kulüp, 2 gün içinde kararını bildirecek." (Lig Radyo)
Bence Saint Etienne![]()

Rahat alirlarGeç kalıyorsun...
#SonDakika
Bence Saint Etienne![]()
Bence de almalılar. Adamlar futbolcuların özelliklerini yitirtme kulübü.Rahat alirlar

yav yıldım ama böyle iş mi olur ? trabzonu alt yapısı yapıp , en iyi oyuncuları toplayan kulup şimdi trabzona oyuncu kaptırıyor.İrfanı uzatırsan bu kadar adam da talip olur , birini de alsınlar artık.Yavaşşşş