Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
96FB1F91-E6E6-41FF-AC1B-11C64A637CA5.webp

15-20 milyona satilmali diyenler 2-3 hatadan sonra bu adami degersizlestiriyor. Sakatliktan ciktiktan sonra duzenli olarak oynatilmadi, hoca Akbaba’ya, Belhanda’ya, Donk’a verdigi sansi Luyindama’ya vermiyor, ozaman neden 8 milyona aldirdin?

Ligde 64 macta 51 golu olan adami bile bu taraftar ve yonetim degersizlestirdi, oyun icinde ne kadar boktan olursa olsun, istatistikler yalan soylemiyor, bu istatistigi belcika veya hollanda liginde yapsaydi en az 10-15 milyona satilirdi, bizim yonetim adami 1 milyona cope atar gibi belcika ligine yolladi. Bir de Marcao’yu gecen sezon Umut Nayir’i tutamadi diye cop yapanlar vardi, oyuncularin genel performansi 1-2 maca gore degerlendiriliyor. Boyle bir zihniyetin oldugu bir ortamda scout transferi yapilmamali.

yani bakalım bunlar daha insan içine çıkabilecekler mi irfanı da kaptırdılarsa ? en korktuğum da buydu zaten fener falan talip olacak diye.Koskoca kulubun içine ettiler malesef.Artık bir oyuncu için fener,beşiktaş,trabzon talip değilse gsye gider diyebiliyorum sadece.Mohamedi de alırsak bu takımlar talip olmadığı için alırız , yoksa onu da alırlar elimizden

Fener gercekten Irfani istiyorsa ve Basak bize satacak gibi durmuyorsa, simdiden gidip baska bir oyuncuyla transferi nerdeyse tam bitirme noktasina gelirim ve Irfana yaptigimiz teklifimizi yükseltelim. Ali koc buna dayanamayip acayip yüksek teklif yapar ve iyi kazigi yer. Biz de hazir olan diger oyuncuyu aciklariz.
Transfer yapmaya niyetleri yokki uğraştık olmadı diyip çıkacaklar almaya niyetli olan adam gider oturur 2 saat 3 saat 4 saat ne var ne yok tüm opsiyonları konuşur olur olur olmaz kalkar gelir kapandı bu defter der önüne bakar attılar irfan muhammed yemini önümüze son gün olmadı diyecekler hazır olun buna

yani bakalım bunlar daha insan içine çıkabilecekler mi irfanı da kaptırdılarsa ? en korktuğum da buydu zaten fener falan talip olacak diye.Koskoca kulubun içine ettiler malesef.Artık bir oyuncu için fener,beşiktaş,trabzon talip değilse gsye gider diyebiliyorum sadece.Mohamedi de alırsak bu takımlar talip olmadığı için alırız , yoksa onu da alırlar elimizden

Bırak alsınlar rengim yav altı üstü bir irfan mhy fenere gelmeden önce irfandan çok daha skorer bir oyuncuydu şimdi hali ortada

Ne zaman bi oyuncuda takılı kalsak bizim zararımıza oluyor. Bunu ne zaman anlayacaklar acaba. 4-5 milyona alınabilecek başka oyuncu mu yok dünyada. İsteyen bedava bile bulur. Sadece bizi oyalıyolar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt