Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru bir fiyata Irfan Can' isterdim sahsen. Ama olay su:

Bizimkiler cikolata ile gidip eli bos donuyor. Kadikoy'deki herif gittigi gun transferi bitiriyor. Hep ayni sey yasaniyor hala akillanmadi bizimkiler. Alamayacagin bir oyuncu icin gorusmeye gitme iste. Herif gitti ve aldi, sen ? Elin yine bom bos.
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım. sene 1990 :asd:

Bu fener limiti 2 ye katlamistir şimdiye. Bu sezon ne sözler verildiyse bunlara kenarda oturan adamlardan 3 takım çıkar.

İrfanı fener alır 6-7 milyon birkaç gereksiz oyuncu takas ve sonraki satıştan pay şeklinde olur transfer. Bu kadar orta sahayı nerede nasıl kullanırlar orası merak konusu tabi. Adamların tek amacı bizim planlarımızı önüne geçmek. Mert Hakan'ı da israf ettiler. Yazık oluyor oyunculara.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Amaç fiyat yükseltmek belli zaten. Resmi teklif yokmuş. Kupa finali sonrası randevu talep etmişler. Yagz öyle diyor şimdi. Bizim görüşme ile aynı gün. Başak önce bizle görüşeceğini söyleyecek, bizimkilerde teklif yükseltirse. Biz anlaştık, Fb'ye teşekkürler diyecekler. Giren bize girecek

Ekli dosyayı görüntüle 110069

15-20 milyona satilmali diyenler 2-3 hatadan sonra bu adami degersizlestiriyor. Sakatliktan ciktiktan sonra duzenli olarak oynatilmadi, hoca Akbaba’ya, Belhanda’ya, Donk’a verdigi sansi Luyindama’ya vermiyor, ozaman neden 8 milyona aldirdin?

Ligde 64 macta 51 golu olan adami bile bu taraftar ve yonetim degersizlestirdi, oyun icinde ne kadar boktan olursa olsun, istatistikler yalan soylemiyor, bu istatistigi belcika veya hollanda liginde yapsaydi en az 10-15 milyona satilirdi, bizim yonetim adami 1 milyona cope atar gibi belcika ligine yolladi. Bir de Marcao’yu gecen sezon Umut Nayir’i tutamadi diye cop yapanlar vardi, oyuncularin genel performansi 1-2 maca gore degerlendiriliyor. Boyle bir zihniyetin oldugu bir ortamda scout transferi yapilmamali.

Lyu son derece onemli ama form tutamamis bir stoper. Satilacaksa iyi bir para karsiligi satilmali. Takas asla olmamali.

bu arada fenerin alacagı falan yok kazık bize girsin diye girmişlerdir girdilerse
adam geçen gün sms dileniyordu muhabirden yav

Akılla yönetildiğimiz tek bir iş yok. Kulüpte herkes günlük yaşıyor :D

Abi texeira Pato al kapat ya daraldım yemin ederim 20 gündür irfan aşağı irfan yukarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt