Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKIKA!!!

Ali Koç, ilk teklifi ( Deniz Türüç + Serdar Aziz + 5 Milyon Euro ) az bulan Başakşehir’e ikinci teklifi de direk sundu: 10 Milyon Euro + Tolga Ciğerci’yi teklif etti. Başakşehir yönetimi 10 Milyon Euro’da ısrarcı. Pazarlıklar devam ediyor..

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e 6 milyon euro + 1 futbolcu önerdi. Başakşehir'in isteği, 10 milyon euro + Emre Kılınç. (NTV)

24843 (2).webp

teixeira kendi floryaya gelip ben sözleşme imzalamak istiyorum dese onu bile becerip alamazlar

Nitekim bu olayda yaşandı sayılır. Dembele Florya'ya gelip sözleşme imzalamadan gitti.

Neymiş efendim 20 yaşındaki adam imza parası nasıl ister?

Bak bak bak gerizekalıya bak... Sonra 4 milyon verip Eren'i aldı bu zeka...

Nelerle sınanıyoruz bugünlere iyi geldik valla..

Burada Irfana niye laf atiyorsunuz onu da anlamadim. Cocugun sucu ne bizim yönetim beceriksizse

SON DAKIKA!!!

Ali Koç, ilk teklifi ( Deniz Türüç + Serdar Aziz + 5 Milyon Euro ) az bulan Başakşehir’e ikinci teklifi de direk sundu: 10 Milyon Euro + Tolga Ciğerci’yi teklif etti. Başakşehir yönetimi 10 Milyon Euro’da ısrarcı. Pazarlıklar devam ediyor..

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e 6 milyon euro + 1 futbolcu önerdi. Başakşehir'in isteği, 10 milyon euro + Emre Kılınç. (NTV)
Şunlara inanma yav

Dalga geçiyorlar.

Basaksehir ya da fener fiyat artiriyor baska bisey degil 6 7m eurodan fazla istiolarsa cekilin zaten irfanin bolge sart degil bizim icin

Halil ve Onyekurunun 2. Kap aciklamasi ne zaman gelecek? Neyi bekliyorlar?

Burada Irfana niye laf atiyorsunuz onu da anlamadim. Cocugun sucu ne bizim yönetim beceriksizse
Ne alaka la. 10m versek bu sefer bas bas bağırırsınız o paraya ne topçular alınır diye. Ederine almaya çalışılıyor yapılanları görüyorsun. Burada yapılması gereken tek şey son teklifi verip B planına geçmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt