Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben bu her maca hakemlerin etki ettigi ligden,transfer dönemi rezilliginden cok sıkıldım.bela beddua bundan sonra dusmez dilimden

Beyler uzatmayacaktik alacaktik hemen filan diyorsunuz.. adamlar ucuza birakmak istemiyor sende 10 milyon euro vermeyecegine göre bu transfer nasil uzamayacak??? Basip 10 milyonu alsinlar ozamanda 10 milyon edermi diye küfür edeceksiniz 🤣🤣🤣

Kendi oyuncusunu yetiştirebilen bir kulüp olsaydık saçma sapan topçular için milletin ağız kokusunu çekmezdik.

açıkçası üzüldüm ihtiyacımız olan bir futbolcuydu febede alırsa hayırsız olsun ve biran önce bu yönetim defolsun gitsin demek.duser bize

Beyler uzatmayacaktik alacaktik hemen filan diyorsunuz.. adamlar ucuza birakmak istemiyor sende 10 milyon euro vermeyecegine göre bu transfer nasil uzamayacak??? Basip 10 milyonu alsinlar ozamanda 10 milyon edermi diye küfür edeceksiniz 🤣🤣🤣
O zaman cekileceksin.

İlgilenmiyoruz diyeceksin bu kadar basit.

dun rodop çok konuşmadı ama onyekuru transferi hala bitmemiş.Monaco ile görusmeler devam ediyormuş

Beşiktaş sene sonu denizli faciasindan beterini yasayasin

Wba bir tir gol yemiş bu sezon.
Luyindama+diagne paketi yapalım ligde kalırlarsa 30 milyon Euro diye sözleşme yapalım kalamazlarsa premierlig pazarı görmüş iki oyuncumuz olur yazın en kotu 20lere satariz.
Yönetim şu an ikisinden gelecek 10milyon euro yerine yazın kazanabilecek daha çok parayı düşünüp doğru bir paketle gitmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt