Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim cik ve bu transferi kapattik deyin. Herifler medya uzerinden pazarliga gectiler 10 milyon euroyu gecti artik fiyati.

Bu arada fener hocanın istediği kim varsa alıyor.Szlai irfan samatta vedat muriq

Haberler bu kadar hızlı ve peş peşe geliyorsa fb almış İrfan'ı.

Sidik yarışına gerek yok alternatiflerimiz vardır umarım.

1 hafta önceden onları kovalamaya başlamamız gerekiyordu.

fbnin bu itligi,kopekligi sene sonuna kadar basina bela olsun,arapsacina dönsün herseyleri

O zaman cekileceksin.

İlgilenmiyoruz diyeceksin bu kadar basit.
Fatih terim istiyor kardesim.. yönetim cekilse vay niye cekildi fatih terim istiyordu zart zurt . Hangi transfer ilk görüsmede bitmiste bu bitsin? Herkes icin gecerli tek Gs icin degil.. ki bana görede cekilmesi lazim 4 milyondan fazla etmez

24843.webp

Dogru bir fiyata Irfan Can'i isterdim sahsen. Ama olay su:

Bizimkiler cikolata ile gidip eli bos donuyor. Kadikoy'deki herif gittigi gun transferi bitiriyor. Hep ayni sey yasaniyor hala akillanmadi bizimkiler. Alamayacagin bir oyuncu icin gorusmeye gitme iste. Haftalarca ugras, elin herifi gitti ve aldi, sen ? Elin yine bom bos.

Harbiden burda kritik nokta alamayacağın oyuncu için görüşmeye gitme olmalı. Ne kadar düşerlerse düşsünler adamın fiyatı 7den aşağıya olmaz. Sen 2 milyona oyuncu alamıyorsun. Kaç haftadır rezil bi pazarlık yapıyoruz. Sen böyle davranırsan tabi adamlar da gelir senin elinden adamı alır. Tutundukları tek şey bu. Ellerine ne diye koz veriyorsun her seferinde

Wba bir tir gol yemiş bu sezon.
Luyindama+diagne paketi yapalım ligde kalırlarsa 30 milyon Euro diye sözleşme yapalım kalamazlarsa premierlig pazarı görmüş iki oyuncumuz olur yazın en kotu 20lere satariz.
Yönetim şu an ikisinden gelecek 10milyon euro yerine yazın kazanabilecek daha çok parayı düşünüp doğru bir paketle gitmeli
wba düştü , kalırlarsa diye bı ihtimal görünmüyor

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yapılcak klas işler belli

irfanı salıp

diagneyi salıp

luyi teklif varsa salıp

bir 6-8 orta saha
bir bek
bir st
patlatıp yola devamke

İrfan'ın bu kadar peşinden koşacağımıza şimdiye Dorukhan ile uğraşsak çoktan Florya'ya gelmişti.

Aman neyse valla sıkıldık artık. Bari forvet transferi yapsalar.

Şu an fenerin yaptığı tek şey algı son hafta bize engel olmak istiyorlar ffp sorunları varken hamle alanları yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt