Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan'ı ne yapacaklar 5 tane adam var aynı bölgede sırf pazarlık kızıştırma işleri alet olmamak lazım, evet bize duran topu iyi kullanan MC lazım ama 10€'lar vs geçiniz bu işleri Teixera olmuyorsa bile gider Seri'yi alır idare edersin 10€'lara sezon sonu neler alınır neler, batak f7 gitsin kumda oynasın bu sene de CL yapamazsalar zaten battılar iyice batacaklar 10 yıl daha gün yüzü göremezler.

Fenerin alma niyeti var ise , bizim yönetim çekilir Fenerin daha ucuza almasını sağlarlar.​
Sonra Yalı Çocuğu etik masalları okur bize bok atar.​
Neyse Mayıs'a az kaldı defolacaklar.​

Sene başında 2 stoper aldılar, şimdi yerlerine oyuncu alıyorlar. Bizim kapının önüne koyduğumuz S.Aziz en iyi stoperleri. 3 tane forvet aldılar, 3’ünü toplasan Diagne kadar golleri yok. Kronik sakat kanat aldılar sezonu kapadı. 36 yaşında sağ bek aldılar, ilk yarı bitmeden teneke bağladılar. Gol atıyor diye sol bek aldılar şimdi işe yaramaz diye sallıyorlar. Bunlar da berbat yönetiliyorlar. M.Özil için birileri devreye girmeseydi Ali Koç’u kimse kurtaramazdı. Aldılar Özil’i de koyun taraftarları her şeyi unuttu. İrfan’ı da 10 milyona alırlar umarım.

Bence Onyekuru ve Halil ile bitirdik gibi duruyor. Son dakika belki Malatya'daki bişeyiniye denen çocuk gelir. Takımımız için hayırlısı. O değil de İrfan için değil ama Mısır'lı oyuncu için yardım kampanyasına 200 tl attık boşa gitti galiba :D Uzattım kusura bakmayın ama Özgür Ayten başkan yok mu ? Onun da duyumlarına ihtiyaç var bence.

serdar aziz ortam yalamasi oldu, oradan oraya gidip duruyor her transfer döneminde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt