Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
O kızın dedikleri doğru olursa efsane olur yalnız ama Volvo ile anlaşıldı ibra geliyor diyen arkadaş gibi sonu olabilir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu salak saçma kızın tivitlerini paylaşıp durmayin yav. Sallıyor işte taraftar beklentilere giriyor sonra.
welkomRobben @_mrsrkn 15 sa.15 saat önce Herkes Atip Tuttuyor Yok Farfan Yok Gervinho. Robben 100% GS'da Ön Protokol Imzalandi Diyorum Daha % Kac Ihtimal Diye Soruyorsunuz![]()
welkomRobben @_mrsrkn 15 sa.15 saat önce Herkes Atip Tuttuyor Yok Farfan Yok Gervinho. Robben 100% GS'da Ön Protokol Imzalandi Diyorum Daha % Kac Ihtimal Diye Soruyorsunuz![]()
valla ben de diyorum ki bu twitter ve basındaki bos bos atanları kayıt altına alıp transfer dönemi kapanınca ifşa edelim ki bi daha bu tipleri ciddiye almayalım.
Robben ibra gibi adamlar ile Dursun Paralel evrende bile yan yana gelemez!!
Zambro ile ilgileniyor yazıları çıkıyor.
Allah belanı versin yönetim aldığın futbolcuya bak . Vizyonsuzlar diyorsunuz.
Başka takıma gidecek muahhbbeti çıkıyor.
Eğer bu adamı kaçırırsanız Allah belanızı versin yönetim. Vizyonsuzlar diyorsunuz.
Napsın bu adamlar??. Günah keçisi bellemişsiniz her gelen taş atıyor.
Robben >
-yıllık 11 m €...
-% 45 vergi...
-eline geçen yaklaşık 6 m €..
------------------------------------
biz ne verebiliriz ?
bunuhiç olmazsa bu sene melo mutlaka kalmalı !! bazı arkadaşlar giderse gitsin diyor ama daha sağ bek yedek kaleci bile alamadık kimi alacaksın melo seviyesinde imkansız lorik canaları mı görmedik l elano lincoln faciasını mı yaşamadık bu yüzden insan kolay kolay vazgeçemiyor melodan !!Bir taraftan öyle bir taraftan üç milyona kimi alacağız
Sony Xperia
hiç olmazsa bu sene melo mutlaka kalmalı !! bazı arkadaşlar giderse gitsin diyor ama daha sağ bek yedek kaleci bile alamadık kimi alacaksın melo seviyesinde imkansız lorik canaları mı görmedik l elano lincoln faciasını mı yaşamadık bu yüzden insan kolay kolay vazgeçemiyor melodan !!