Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kızın dedikleri doğru olursa efsane olur yalnız ama Volvo ile anlaşıldı ibra geliyor diyen arkadaş gibi sonu olabilir...

Cityde o kadar paraya ragmen hala bekte Sagna, Glichy ve Kolarov gibi isimler oynuyor. Stoperde gecen sene 34-35 yasindaki Demichelis ilk11 tercihiydi.

Robben >

-yıllık 11 m €...

-% 45 vergi...

-eline geçen yaklaşık 6 m €..

------------------------------------

biz ne verebiliriz ?

welkomRobben ‏@_mrsrkn 15 sa.15 saat önce Herkes Atip Tuttuyor Yok Farfan Yok Gervinho. Robben 100% GS'da Ön Protokol Imzalandi Diyorum Daha % Kac Ihtimal Diye Soruyorsunuz
1f60f.png

valla ben de diyorum ki bu twitter ve basındaki bos bos atanları kayıt altına alıp transfer dönemi kapanınca ifşa edelim ki bi daha bu tipleri ciddiye almayalım.

Robben ibra gibi adamlar ile Dursun Paralel evrende bile yan yana gelemez!!

O kıza güveniyorum. Temiz yüzlü bir kız yalan soyleyecegini sanmam.

gervinho
meunier/Rafael
Pato

cokmu zor lan 3 oyuncu almak

valla ben de diyorum ki bu twitter ve basındaki bos bos atanları kayıt altına alıp transfer dönemi kapanınca ifşa edelim ki bi daha bu tipleri ciddiye almayalım.

Robben ibra gibi adamlar ile Dursun Paralel evrende bile yan yana gelemez!!

Dursun Özbek'in hayat hikayesini oku ondan sonra konuş

0 dan en yükseğe atıp tutmak kolay tabi

Zambro ile ilgileniyor yazıları çıkıyor.
Allah belanı versin yönetim aldığın futbolcuya bak . Vizyonsuzlar diyorsunuz.

Başka takıma gidecek muahhbbeti çıkıyor.
Eğer bu adamı kaçırırsanız Allah belanızı versin yönetim. Vizyonsuzlar diyorsunuz.

Napsın bu adamlar??. Günah keçisi bellemişsiniz her gelen taş atıyor.

ben Zambrano kötü hiç demedim. Takımda Sağ Bek sorunu varken bedava Maxi'yi kaçır, Forvet sorunu varken bedava Guidetti'yi kaçır ama sonra 'dengeler' de.

Yönetimi savunacak hiç bir konu yok. Stoper sorunu varken sadece 1.5M'ye kaçırırsan yönetime küfür hariç her şeyi söylerim.

Renkdaslarim bu zamana kadarki bütün sorunlar bıyık Cüneyt kaynakliydi. Başkan artık sazi eline aldi, bombalar bir bir patlayacak. Robben ho.

Bir taraftan öyle bir taraftan üç milyona kimi alacağız

Sony Xperia
hiç olmazsa bu sene melo mutlaka kalmalı !! bazı arkadaşlar giderse gitsin diyor ama daha sağ bek yedek kaleci bile alamadık kimi alacaksın melo seviyesinde imkansız lorik canaları mı görmedik l elano lincoln faciasını mı yaşamadık bu yüzden insan kolay kolay vazgeçemiyor melodan !!

hiç olmazsa bu sene melo mutlaka kalmalı !! bazı arkadaşlar giderse gitsin diyor ama daha sağ bek yedek kaleci bile alamadık kimi alacaksın melo seviyesinde imkansız lorik canaları mı görmedik l elano lincoln faciasını mı yaşamadık bu yüzden insan kolay kolay vazgeçemiyor melodan !!

Lincoln facia ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt