Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder Özen gelsin
Bu adam işi biliyor ama bazı arkadaşlar niye çekemiyor anlamıyorum. Fener'in en başarılı olduğu dönem bu adam var Beşiktaş'ta yaptığı işler ortada medya iletişimi iyi, karizmatik, oyuncu havuzu anamızın liginden ibaret değil, kısıtlı bütçe ile bile iş yapıyor daha ne bekliyorlar acaba.

Doğru hatırlıyorsun da bir ilave yapma ihtiyacı hissettim; Sabri' yi sağ kanat olarak banko sayıyordu galiba, çoğunlukla orada oynuyordu, Ujfalusi' yi sağbek oynatmıştı hazırlık maçlarında...Sonra ''Reyiz'' in muhteşem tercihlerinden, olağanüstü pas alış-verişlerinden öylesine etkilendi ki, bir defasında zevkten(!:oley:) o güzelim ''Marka'' gözlüğünü yerlere fırlattığını gördük; kendine geldiğinde baktı ki bugün gözlük, yarın ceket filan derken Sabri' nin kanat performansı tuzluya patlayacak, bir daha orada göremedik reyizimizi!:D...

Aslında tamamen tesadüfi bir şekilde Sabri'nin sakatlanması sonucu takım oturmuştu o sene. Yani eminim o sakatlık olmasa oynamaya devam edecekti. Ki Eboue de o aralar sık sık sol açıkta oynuyordu. O sezon başımıza gelen talihli (!) sakatlık ve cezaları say say bitmez. Aynı anda Servet ve Gökhan Zan'ın cezalı olmasından sonra savunma tandemine Ujfalusi ile Semih'in yerleşmesi de olabilecek en müthiş olaydı. Ciddi ciddi o sezon ilahi bir güç bizim şampiyon olmamızı istedi, bu kadar talihsizmiş gibi görünüp de aslında hayırlara vesile olan olaylar çok nadir görülür.

Milana gidecek . Rezalet.d askin ates haber verdi olumsuz diye onu diyorum. Gelmeyecegini zten biliyorduk.d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 agustostan sonra eger saglam bir transfer gelmezse deli sovucem artik goremez kimse beni o derece dursuna hamzaya

can cobanoglu almanyada bi takimda görev aliyordu herhalde

Ali naci kucuk : flamini kesinlikle gundemde yok

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt